Haberler

İpek, Vali Zorluoğlu ile Belediye Başkanı Yanılmaz'ı Ziyaret Etti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Adalet Bakanı Kenan İpek'in Belediye ve Valilik ziyareti detayları- Belediye ziyaretindeki açıklaması Adalet Bakan İpek Elazığ'da- İpek, Elazığ Valisi Zorluoğlu ile Belediye Başkanı Yanılmaz'ı ziyaret etti Adalet Bakanı Kenan İpek, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu ile Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı ziyaret etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Adalet Bakanı Kenan İpek'in Belediye ve Valilik ziyareti detayları- Belediye ziyaretindeki açıklaması Adalet Bakan İpek Elazığ'da- İpek, Elazığ Valisi Zorluoğlu ile Belediye Başkanı Yanılmaz'ı ziyaret etti Adalet Bakanı Kenan İpek, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu ile Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı ziyaret etti. Bazı programlara katılmak için kente gelen İpek, Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'nı ziyaretinin ardından Elazığ Belediyesi'ne geçti. İpek, burada Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, başkan yardımcıları ve birim amirlerince karşılandı.Belediye Başkanı Yanılmaz, Bakan İpek'e, belediyenin projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Belediye tarafından yapılan çalışmalardan dolayı Yanılmaz'a teşekkür eden İpek, Elazığ'da yapılan ve yapılması planlanan adli projeler hakkında bilgilendirme yaptı.Elazığ'da büyük bir cezaevi kampüsü inşaatının devam ettiğini ve yaklaşık yüzde 60'ının bittiğini dile getiren İpek, yıl sonunda kampüsün tamamlanacağını ifade etti. İpek, Elazığ'a adliye personeline yönelik bir eğitim merkezi sözlerinin olduğunu söyleyerek, "Sayın vekilimiz Şuay Alpay Bey de bunu yakından takip ediyor. O sözümüzü yerine getiriyoruz. İnşallah eğitim merkezimizi açmış olacağız. Adliyelerde çalışan personel 12 ay boyunca bu eğitim merkezlerinde eğitim görmüş olacaklar" diye konuştu.Bir gazetecinin "Batman Cumhuriyet Başsavcısı'nın bir açıklaması vardı. Otopsilere imamların girdiği yönünde. Bu konuda ne diyeceksiniz" sorusu üzerine Bakan İpek, şunları kaydetti: "Ben açıklamayı bilemiyorum. Otopsinin ne şekilde yapılacağı mevzuatımızda belli. Bunun dışında kastedilen 'otopsi teknisyeni' dediğimiz şahıs ise olabilir. Bu adli tıp personeli de olmayabilir. Bu işi yapabilecek personeli biz kullanabiliyoruz otopsilerde. Yani doktora, adli tabibe yardımcı olmak üzere bir personel. O din görevlisi de olabilir. Bu din görevliliğini yerine getirdiği bir hizmet değildir. Veyahut da adliyede çalışan bir personel de olabilir. Ben de yıllarca cumhuriyet savcılığı yaptım. İstifade etmişizdir, otopsi teknisyeni olarak adliye personelinden. Tahmin ediyorum açıklama o yöndedir."

Kaynak: AA / Güncel

Murat Zorluoğlu Bekir Yanılmaz Kenan İpek Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title