Haberler

iPad Pro'nun Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Güncelleme:

iPad Pro ABD, İngiltere, Çin ve Japonya dahil 40'tan fazla ülkede satışa sunuluyor. iPad Pro'nun Türkiye fiyatı ise dudak uçuklatıyor.

Apple, 12.9 inçlik iPad Pro'nun 11 Kasım Çarşamba gününden itibaren Apple.com.tr sitesinden online sipariş edilebileceğini ve bu hafta sonuna doğru Apple Store'lara ve belli operatörlere geleceğini duyurdu.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Apple'ın bugüne dek çıkardığı en büyük tableti olan iPad Pro, Apple'ın A9X işlemcisinden güç alıyor. A9X, daha önce Apple cihazlarında kullanılan A8X işlemciye göre iki kat daha hızlı bir işlemci... Böylece cihazla en yeni oyunları ve uygulamaları hızlı ve performanstan ödün vermeden oynayabiliyorsunuz. 6.9 mm inceliğinde olan iPad Pro, 6.1 mm olan iPad Air 2'ye göre biraz daha kalın bir yapıda...



Geniş ekranlı olması dolayısıyla daha geniş bir batarya kullanan iPadPro'nun belirtilen batarya ömrü ise 10 saat... Üzerinde 4'lü hoparlör yer alan cihaz bu anlamda da bir ilk.

AKILLI KLAVYE

iPad Pro için özel olarak geliştirilen akıllı klavye ise Bluetooth bağlantısını kullanmadan iPad ile bağlantı kurabiliyor. Klavye iPad'e güç ve data aktarımı yapan akıllı bağlantı noktasından birleşiyor.

Apple Pencil ise şirketin bir diğer sürprizi... iPad Pro'yu kullanırken artık kalemden de faydalanacağız. Kalem doğrudan iPad Pro'nun Lightning çıkışına bağlanarak şarj oluyor.

iPad Pro ile sağlık sektörüne göz kırpan Apple'ın bu yeni tableti üzerinde 3 boyutlu medikal görüntülerle çalışmak mümkün. 3D4Medical uygulaması doktorlar için tasarlanmış. Apple Pencil ile yapılan dokunuşlarla 3D kesitler ortaya çıkarmak mümkün.



iPAD PRO'NUN TÜRKİYE FİYATI

Gümüş, altın ve uzay grisi renk seçeneğine sahip iPad Pro'nun 32 GB Wi-Fi modeli 2.999 TL'den ve 128 GB Wi-Fi + Cellular modeli 4.099 TL'den başlayan fiyatlara satışa sunuluyor. Apple Pencil 379 TL'den ve kömür grisi renk seçeneğiyle gelen Smart Keyboard 649 TL'den satışa sunulluyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Çin Halk Cumhuriyeti Türkiye Apple Teknoloji Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (3)

Adınızı Yazın:

Fena çok güzel en iyi iPad ben alıcam

0
0
yanıtYanıtla
Çuhadaroğlu:

10 bin vereyim düz olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Mehmet yazıcı Mobil-IOS:

Neden flaş girişi yoktur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title