Haberler

    İpad Plus'ın Sızıntı Kılıfı Tasarım İpuclarını İçeriyor

    Dev ekranlı iPad modeli nasıl bir tasarıma sahip olacak?

    Hasan Uğur Nayır - -

    Son olarak iPad Plus'ın veya diğer adıyla iPad Pro'nun oksit TFT panelle geleceğine dair rapor yayınlanmıştı. Tabii sadece iPad Plus değil yeni iPad'lerin hepsinde Samsung, LG ve SHARP üretimi bu panel olacak. En azından iddialar bu şekilde.


    iPad Plus hakkında çok fazla söylenti ve rapor ortaya çıktı. Cihazın 12.9 inç'lik ekrana sahip olduğu (Başka bir rapora göre 12.2 inç) ve Apple A9X'le geleceği ileri sürüldü. Tedarik zinciri kaynaklarına dayandırılan eski iddialarda A9X'in diğer iPad'lerde bulunandan daha güçlü olacağı da vurgulanıyor.


    Gelelim asıl konumuza. Daha önce Apple'la alakalı sızıntılara imza atan Sonny Dickson, yine boş durmadı ve bu sefer iPad Plus'a ait olduğunu söylediği bir kılıfın görsellerini paylaştı.


    Görsellerdeki kılıfa göre dev ekranlı tablet, iPad Air serisine benziyor. En azından ar-ge sürecinde bu şekilde gözüküyor, seri üretime girmeden önce bazı değişiklikler de yapılabilir. Tabletin üstünde ve altında hoparlörler var.


    Bu arada altta sanki iki tane port varmış gibi. Belki bu portlardan biri USB-C olabilir. Hatta USB-C'nin yeni iOS cihazların hepsinde kullanılacağı iddia edilmişti. Kesin bir şey demek zor. Gelişmeler oldukça sizlere aktarmaya devam edeceğiz.







    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Samsung Apple İpad Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title