Haberler

    İpad Plus'ın Çıkış Tarihi

    Merakla beklenen efsane iPad konusunda iddialar devam ediyor.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Apple Watch için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Cupertino merkezli şirket saati konusunda oldukça titiz. İyi bir başlangıç yapmak istiyor, ancak üretim konusunda bazı sorunlar olduğuna dair spekülasyonlar var. İlk ünite sayısı az olabilir. Apple Watch dışında diğer planlar yeni iOS cihazlar üstüne. Digitimes'ın yepyeni raporları iPhone 6C'nin geleceğini belirtti. Yani bu sene iPhone 6S ve 6S Plus'la birlikte 3. model gelecek. Şimdi de Tayvanlı isimsiz kaynaklar iPad Plus'ın geleceğini yeniden teyit ediyor. Detaylara biraz daha bakalım.


    Büyük ekranlı iPad


    Geçen seneden beridir iPad Pro veya diğer adıyla iPad Plus'ın geleceğine dair birçok haber çıktı. İlgili gelişmeleri sitemizde sizlerle paylaştık. Son yayınlanan rapora göre 12 inç'lik (12,9 inç'te olabilir) ekrana sahip iPad, iPad Air 3 ve iPad mini 4'le birlikte ekim ayında tanıtılacak ve piyasaya sürülecek. Diğer bir deyişle Apple geleneksel iPad tanıtımında seriye resmi olarak yeni bir üye daha ekleyecek. Raporun dikkat çekici yanı iPad mini 4'ün de çıkacağını vurgulaması. Daha önceki bazı söylentilerde iPad mini 4'ün çıkmayacağı ileri sürüldü. Yeni ve eski raporlar bu yüzden birbiri ile uyumsuz.


    iPad Plus'ta 2K çözünürlüğünde ekran, Apple A9X sistem çipi (Hızı arttırılmış), 2 GB RAM olması bekleniyor. Weibo'daki eski sızıntıya göreyse iPad Plus'ta 11000 mAh pil olacak. Bu tabletin eğitim ve kurumsal odaklı olacağı söylendi. Bazı analistler Apple'ın eğitim pazarında daha fazla aktif olmak istediğini savundu. Büyük ekranlı iPad Plus hakkında düşünceleriniz nedir? Sizce Apple böyle bir tablet çıkarmalı mı? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Apple Watch Hasan Uğur Apple İpad Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title