Haberler

iPad'inizin Diğer Yarısı Artık Daha İnce, Daha Hafif ve Daha Esnek

Güncelleme:

Logitech Dünyanın En Çok Satan iPad Koruyucu Klavyesini Güncelledi

Yeni Logitech® Ultrathin, ödüllü selefindeki esneklik ve tasarım özelliğini geliştirerek daha ince ve hafif bir koruyucu klavye sunarken, yeni eklenen ve görüntüleme açısını ayarlama özgürlüğü sağlayan çok-açılı stand özelliği ile de dikkat çekiyor.

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte iPad'i kullanma şeklinin de değiştiğine dikkat çeken Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız, 'iPad artık sadece içerik tüketimi için değil, içerik üretimi için de kullanılıyor. Yeni Logitech Ultrathin, önceki modelinden daha ince, daha hafif ve daha esnek. Yeni Logitech Ultrathin, iPad'inizin diğer yarısı' dedi.

Yeni Logitech Ultrathin'in esnek ve çok-açılı klipsi iPad'e emniyetli bir şekilde tutunarak, daha rahat bir yazım deneyimi için iPad'inizi uygun açıda tutmanızı sağlar. Alıştığınız şekilde rahat, akıcı ve doğru yazmaya olanak sağlayacak uygunlukta planlanmış tuş boşlukları ve iOS® kısa yol tuşları ile konforlu yazma deneyimi sunar.

Logitech Ultrathin, iyileştirilmiş tasarımı ile öncekinden daha ince ve hafif, sadece 6.4 mm kalınlığnda ve iPad'in 2/3ü ağırlığında. iPad için mükemmel bir tamamlayıcı olan Logitech Ultrathin, manyetik klipsi sayesinde iPad'inize güvenli bir şekilde tutunur, kaliteli alüminyum yüzeyi ile iPad'inizin şıklığıın tamamlar.

Avrupa'da Apple Store'larda ve Logitech.com'da Haziran 2014 itibariyle satışa sunulacak olan Logitech Ultrathin'in iPad Air modeli için tavsiye edilen fiyat 99.99 Euro ve iPad mini, iPad mini retina ekran modeli için ise 79.99 Euro'dur.

Daha fazla bilgi için www.logitech.com adresini ya da Apple Store'u ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Apple Store Logitech Türkiye Teknoloji Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title