Haberler

    İos 9.2 Beta 4 Sürümü Yayınlandı

    Yeni beta yazılımı geliştiriciler ve kayıtlı kullanıcılar için çıktı.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Apple her hafta yeni beta sürümü yayınlamaya devam ediyor. 9.2 beta 3'ten bir hafta sonra beta 4 geliştiriciler ve kayıtlı tüm kullanıcılarla paylaşıldı.


    13C5075 yapı numaralı beta 4 paketi OTA ve Apple Geliştirici Merkezi'nden indirilebilir. Eğer beta programına katıldıysanız Yazılım Güncellemesi kısmından beta 4'e ulaşabilirsiniz. 9.2 beta 4'le birlikte Xcode 7.2 beta 4 de çıktı.


    iOS 9.2 güncellemesi Safari View Controller'la alakalı bir takım geliştirmeler içeriyor. 9.2'nin beta sürecinde uygulamalar içindeki web pencereleriyle (Safari View Controller) alakalı bir takım değişiklikler gerçekleşti. Bu durumu biraz daha açacak olursak, mesela beta 2 sürümünde söz konusu pencerelere kenardan kaydırma hareketi eklendi. Beta 3 sürümünde performans biraz daha arttıldı. Beta 4 de aynı şekilde iyileştirmeler devam ediyor.


    9.2 betasında Safari View Controller dışında Arapça Siri desteği, AT&T'nin NumberSync WiFi arama desteği, iCloud Anahtar Zinciri hata düzeltmeleri de bulunuyor. Eğer 9.2'nin açık beta sürümüne katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. iOS 9 beta rehberindeki adımları takip ederek 9.2 betasını yükleyebilirsiniz.




    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Apple Teknoloji Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    DOKTOR:

    yahu internetde gezinen yazilari kopyalayıp yapıştırmaktan aciz olmadiniz mi her yerde ayni yazi var. . . beta 3 ile beta 4 arasinda hicmi fark yok neden ayni hatalar problemler beta 4 dede var bu nasil sacmalik neden beta 4 de hic bi yenilik yok resmen beta 3 diyip beta 4 de yayinlamişsiniz . . . . beta 3 ile beta 4 ayniii ayniii özelikleri kontrol edin. .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title