Haberler

    İos 8.4 Yüklü Bazı İpad'lerde Ekran Dönmüyor

    Yeni sürümle ilgili kullanıcı şikayetleri gelmeye devam ediyor.

    Hasan Uğur Nayır - -

    iOS 8.4, Apple Music servisi dışında alt yapıda bazı değişiklikler içeren bir güncelleme. Ünlü Etkili Güç Problemi veya UOD (Unicode of Death) sorunu düzeliyor.


    Yeni müzik servisi ve düzeltmelere karşın bazı tüketiciler iOS 8.4'ten memnun değil. Şarjla ilgili problemi dile getiren ve yazan kişiler olmuştu. Şimdi ise bazı iPad kullanıcıları ekranın dönmemesi problemiyle karşılaştıklarını belirtiyor. Apple destek forumlarında bu sıkıntıyla ilgili açılan birkaç tane konu var.


    Kullanıcılar kısaca iPad'i dik konumdayken yatay olarak tuttukları zaman veya tam tersi durumda ekranın o anki pozisyona göre dönmediğini yazmış. Bu durum belirli bir iPad modeline özel değil. SergZak nickli kullanıcı Ayarlar>Genel>Erişebilirlik>Hareketi Azalt seçeneğinin açık olduğunda ekranın doğru dönmediğini ve kapalı durumda olduğunda ise dönme hareketinin doğru şekilde gerçekleştiğini vurgulamış. Ayrıca iOS 8.4'ü baştan temiz bir şekilde kurulum yaparak döndürme probleminin geçtiğini belirtenler de var.


    iOS 8.4'le ilgili herhangi bir sıkıntıyla karşılaştınız mı? Yeni sürüm iOS'tan memnun musunuz? Yorumlarınızı ve şikayetlerinizi bizimle paylaşın.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Apple İpad Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title