Haberler

    İos 8.4'le Alakalı Diğer Sorunlar

    Hasan Uğur Nayır - -

    iOS 8.4 yayınlanalı kısa bir süre geçti ve tüketicilerin kullanımda yaşadıkları bazı sorunlar güneş ışığına çıkmaya başladı. Daha önce sizlere şarj ve iPad'de ekranın dönmemesi problemlerinden bahsetmiştim. Anlaşılan bunlar dışında farklı sıkıntılar da gündemde.


    Apple destek forumları başta olmak üzere MacRumors, Reddit gibi çeşitli yerlerde kullanıcıların karşılaştıkları farklı türde sorunlar var görünüyor. Bunlardan bir tanesi WiFi ile alakalı. iPhone 4s'inde ve iPhone 6'sında WiFi'nin çalışmadığını belirten birkaç kişi var. Başka bir kullanıcı iPhone'nunun uyku modunda WiFi'yi açtığını ve bu yüzden tarama yaparak şarjı bir hayli yediğini yazmış. Bu sorundan ise iOS 8.4'ü tekrardan yükleyip, cihazını yeni iPhone olarak ayarladığında kurtulduğunu belirtmiş.


    iPhone 6'nın durduk yere çöktüğü, donduğu veya yeniden başladığına dair başka bir problemden daha söz ediliyor. Bu sorun ayrıca sadece iPhone 6'yı değil, iPhone 4s/5/5s sahiplerini de etkilemiş. Ancak yorumlarda güncellemenin tam olarak yapılamadığı ve bu yüzden sıkıntı olduğu yazılmış. Çözüm ise sıfırdan temiz bir kurulum. Apple ID'ye giriş yapamayanlar var, fakat genel olarak bu giriş sorunu VPN kaynaklı duruyor. En azından VPN'i devre dışı bırakanlar hesaplarına giriş yapabilmiş.


    Ayrıca şarjla alakalı olarak şikayetler devam ediyor. Fakat şarjın tam tersi eskisine göre daha iyi gittiğini belirten tüketiciler var. Şarj konusundaki teorilerden biri ise yeni müzik uygulaması ve servis gösteriliyor. Şimdilik bu konuyla alakalı kesin bir neden yok. Genel olarak ben de OTA yerine iTunes'tan sıfır bir kurulum yapmayı tercih ediyorum. Bu şekilde mevcut bazı problemler düzelebiliyor.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title