Haberler

Ioc Değerlendirme Komisyonu Üyeleri Atatürk Olimpiyat Stadı'nı Gezdi

Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Değerlendirme Komisyonu üyeleri, 2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nı düzenlemeye aday İstanbul'da yaptığı incelemeler kapsamında Atatürk Olimpiyat Stadı'nı gezdi.

Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Değerlendirme Komisyonu üyeleri, 2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nı düzenlemeye aday İstanbul'da yaptığı incelemeler kapsamında Atatürk Olimpiyat Stadı'nı gezdi.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Uğur Erdener, İstanbul 2020 Adaylık Komitesi Başkanı Hasan Arat ve komite üyelerinin eşlik ettiği IOC Değerlendirme Komisyonu Üyeleri, Türk Telekom Arena'da yapılan incelemelerin ardından otobüsle Atatürk Olimpiyat Stadı'na hareket etti. Heyet, yapımı süren Kirazlı-Olimpiyat

Parkı metrosunun İSTOÇ durağından kalkan özel seferle stada geldi. Çevresi ve içi afişlerle süslenen stadı inceleyen IOC Değerlendirme Komisyonu üyeleri, burada Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi, Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Ahmet Bozdoğan, Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, milli sporcular Gamze Bulut, Servet Tazegül, Eşref Apak, Nilay Yiğit ve Nazmiye Muslu ile bir araya gelerek fotoğraf çektirdi. IOC Değerlendirme Komisyonu Üyesi Namibyalı eski atlet Frank Fredericks de statta genç atletlerle gösteri yarışı yaptı.

MİLLİ TEKVANDOCU SERVET TAZEGÜL: İSTANBUL'DA OLİMPİYAT ŞAMPİYONU OLARAK JÜBİLEMİ YAPMAK İSTERİM

Olimpiyat şampiyonu milli tekvandocu Servet Tazegül, DHA'ya yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"2008'de de vardım, 2012'de de vardım. Onların yaptıklarından daha da güzelini yapabileceğimize inanıyorum. İnşallah bunu IOC üyeleri de görür ve oylarını bize verir ve olimpiyatları evimiz İstanbul'a alırız. Ben de 2020'de 31 yaşında olacağım ve bırakmayı düşünüyordum. İstanbul'da olimpiyat şampiyonu olarak jübilemi yapmak isterim. Benim için çok büyük bir gurur olur" dedi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Atatürk Olimpiyat Stadı İstanbul Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title