Haberler

İzmir'de Çöp Torbasıyla İnanılmaz İntihar

Güncelleme:

İzmir'in Balçova ilçesinde, çöp torbasının içerisine girip, koli bandıyla hava almayacak şekilde kapatan Hakan Kolgak'ın, hayatına son verdiği ileri sürüldü.

İzmir'in Balçova ilçesinde, iddiaya göre çöp torbasının içerisine girip koli bandıyla hava almayacak şekilde kapatan Hakan Kolgak, inanılmaz bir şekilde hayatına son verdi. Kolgak'ın 5 yıl içerisinde İstanbul'da 3 defa, İzmir'de de bir defa intihar girişiminde bulunduğu ve beşinci denemesinde öldüğü ileri sürüldü.

ÇÖP TORBASININ İÇİNDE KENDİSİNİ HAVASIZ BIRAKTI

Bir süre İstanbul'da yaşadıktan sonra memleketi İzmir'e gelen 33 yaşındaki Hakan Kolgak, iddiaya göre geçen Çarşamba gecesi Balçova'da bir parkta tek başına oturmaya başladı. Kolgak, ilerleyen saatlerde parkta kimsenin olmamasından faydalanıp iddiaya göre yanında getirdiği büyük çöp torbasının içerisine girdi. Çöp torbasının yanında delik açan Hakan Kolgak, çöp torbasının ucunu iple bağlayıp koli bandıyla hava almayacak şekle getirdi. Sonra yanlardan kollarını çıkarmak için açtığı deliği, koli bandı ile hava almayacak şekilde kapatıp havasız kalarak hayatına son verdi. Sabah saatlerinde parka yürüyüş için gelen vatandaşlar şüpheli çöp poşeti görünce durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis, yaptığı kontrolde, çöp poşetinin içerisinde ceset buldu.

DÖRT KEZ İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ HAYATTA KALDI

Yapılan araştırmada, cesedin Hakan Kolgak'a ait olduğu tespit edilirken olay yeri incelemesinin ardından Kolgak'ın cesedi kaldırıldı. İşsiz olduğu öğrenilen Hakan Kolgak'ın İstanbul'da 2010 yılında iddiaya göre sevgilisinden ayrıldığı daha sonra İstanbul'da bir apartmanın 4. katında intihara teşebbüs ettiği ve hayatta kaldığı ileri sürüldü. Ayrıca, Hakan Kolgak'ın İstanbul'da, 2011 yılında ilaç içerek yine intihara teşebbüs ettiği yine hayatta kaldığı, 2015 yılının Ocak ayında boğaz köprüsünde intihar etmek için çıktığı polis ekiplerinin çabaları sonucu ikna edildiği öğrenildi. Hakan Kolgak'ın daha sonra memleketi İzmir'e geldiği, Mart ayları başında Alsancak semtinde bileklerini keserek yine intihara teşebbüs ettiği, ancak hastanede yapılan müdahale ile kurtarıldığı öğrenildi. Ailesi ile görüşmeyen ve günübirlik işlerde çalışan Hakan Kolgak, beşinci teşebbüsünde hayatını kaybetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Balçova İzmir Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

cantürk Mobil-ANDROID:

Allah kimseyi bu duruma itmesin. bu kardesi de kesinlikle hakir gormeyin, kinamayin...Allah imsallah onu affeder, rabbimin magfireti cok büyük. Allah rahmet eylesin.

34
0
yanıtYanıtla
izmirli:

LAİK İZMİR NE HALDE

4
16
yanıtYanıtla
HaydaaMobil-IOS:

Allahın hakkı 5 tir :d

0
20
yanıtYanıtla
gülistan:

allah bilir ne dertleri vardır burda insan gibi yorum yapacağınıza gaddarca yorum yapıyorsunuz sözün bittiği yerdeyiz!!!

18
1
yanıtYanıtla
hasanmurat:

ne manyaklar var ya.

6
13
yanıtYanıtla
MiMoMobil-ANDROID:

Rabbim kimseyi şaşırtmasın. Sonumuz hayır ola.

15
0
yanıtYanıtla
Erol:

bu çocuk döner möner teslimatı yapıyordu kipanın karşısında 80 gb hdd mi aldı getirmedi parayı :D

0
11
yanıtYanıtla
ömerMobil-ANDROID:

ALLAH AFFETSİN.

9
0
yanıtYanıtla
adanali celalmobilWeb@haberler.com:

sende cok zorlamissin be gozum.

7
0
yanıtYanıtla
vatan sever:

ne yapılsa engel olunamazdı. psikolojik hastalık. tedavisi yok.

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title