Haberler

İntihardan Vazgeçirildi, Gözyaşlarına Boğuldu

Güncelleme:

Antalya'da alacağını tahsil edemeyen bir kişi bunalıma girince falezlerden intihar etmek istedi. Polis ağlayarak intihar girişiminde bulunan şahsı güçlükle vazgeçirdi.

Edinilen bilgiye göre olay, Yeşil Bahçe Mahallesi, Eski Lara Caddesi falezlerde meydana geldi. Rusya'ya çeşitli sebze ve meyve sevkiyatı yapan 45 yaşındaki Cafer E., alacağını tahsil için bir firmaya gitti. Firmadaki yetkiliden olumsuz cevap alan ve aylardır alacağını tahsil edemeyen Cafer E., yakın arkadaşını arayarak intihar edeceğini söyledi. Evli ve bir çocuk babası Cafer E., daha sonra falezlere gitti. Cafer E.'nin arkadaşları durumu polise bildirdi.

Falezler üzerine gelen Cafer E., uzun süre denizi seyretti. Ardından merdivenlerden sahil doğru inen Cafer E., büyük bir kaya üzerine çıktı. Polis ekipleri ise uzun süre falezler üzerinde Cafer E.'yi aradı. Polis dalgalı denizde bir kaya üzerinde gördüğü Cafer E.'nin yanına yürüyerek indi. Polisler yağmur altında, şahsı intihardan vazgeçirmek için büyük çaba harcadı. Yaklaşık yarım saatlik konuşmanın ardından Cafer E., ikna olarak kayalıktan indi.

Gözyaşlarına boğulan Cafer E.'yi polisler kollarına girip merdivenlerden yukarı çıkardı. Bitkin düşen Cafer E., kısa süreli baygınlık geçirdi. Polisler tarafından kaldırılıp, koluna girilen Cafer E., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Rusya Federasyonu Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title