Haberler

İntihara Teşebbüs Eden Lisesi Arkadaşının Üzerine Düştü

Batman'da dün Batman Anadolu Lisesi'nde okuyan 11'nci sınıf öğrencisi Furkan G., okulun 5'nci katında atlayarak intihar teşebbüsünde bulundu.

Batman'da dün Batman Anadolu Lisesi'nde okuyan 11'nci sınıf öğrencisi Furkan G., okulun 5'nci katında atlayarak intihar teşebbüsünde bulundu. Furkan G., atladıktan sonra üzerine düşüp yaralanmasına neden olduğu 10'uncu sınıf öğrencisi Ferhat G., tedavisinin ardından bugün taburcu edildi.

Batman merkez Belde Mahallesi'nde bulunan Batman Anadolu Lisesi öğrencisi Furkan G., dün belirlenemeyen nedenle intihar teşebbüsünde bulundu. Okulun 5'inci katının penceresine çıkan Furkan G.'nin atlayacağını gören okul öğrenciler okulda bulunan bir brandayı açarak onu kurtarmak istedi. Ancak kendisini aşağışa bırakan Furkan G., brandayı tutan öğrencilenden Ferhat G'nin üzerine düştü. İki öğrenci de yaralanırken, ilk müdahaleleri çağırılan 112 acil servis ekipleri tarafından yapıldı.

Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan öğrencilerden Ferhat G., bugün taburcu edilirken, intihara teşebbüs eden Furkan G'nin ise tedavisi sürüyor. Ferhat G., "Arkadaşımız pencereye çıkarak kendini atacaktı. Ben ve bazı arkadaşlar onu tutmak için aşağıda brandayı açıyorduk. Bir anda Furkan G. kendini boşluğa bıraktı ve rüzgarın da etkisi ile üzerime düştü. Çok şükür ne ona ne de bana fazla bir şey olmadı" dedi.

Öte yandan tedavisine devam edilen Furkan G.'nin ise sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

- Batman

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Batman 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title