Haberler

Tunus-İstanbul Seferi Yapan Uçak İntihar İddiası Üzerine Acil İniş Yaptı

Güncelleme:

İstanbul seferini yapan yolcu uçağı, bir yolcunun intihar etmek için aldığı iddia edilen çok sayıda hap nedeniyle rahatsızlanması üzerine Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptı.

UÇAĞIN, TÜRK HAVA SAHASINA GİRMESİNİN ARDINDAN RAHATSIZLANDI

Tunus'un Kartaca Havalimanı'ndan 102 yolcusuyla bugün saat 16.30'da havalanan THY'nin TK-664 sefer sayılı Boeing 737-800 tipi uçağındaki Tunuslu Jihen B., adlı kadın yolcu uçağın Türk hava sahasına girmesinin ardından rahatsızlandı.

PİLOT, OLAY ÜZERİNE ACİL İNİŞ İZNİ İSTEDİ

Durumu fark eden kabin memurları olayı uçağın kaptan pilotuna bildirdi. Bunun üzerine pilot Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi ile bağlantıya geçerek acil iniş izni istedi. Normal tarifesinden 20 dakika önce Havalimanı'na iniş yapan uçaktaki rahatsızlanan yolcu, apronda hazır bekletilen Devlet Hava Meydanları İşletmesi'ne ait ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi götürüldü.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Jihen B.'nin uçuş sırasında sık sık uçağın tuvaletini kullandığı ve bir süre buradan çıkmadığı, çok sayıda hap alarak intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Jihen B.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tunus Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

Fff:

HastAne parasını kitlesinlerde türkiyede intihar ettiğine pişman olsun

4
0
yanıtYanıtla
Erbaaa denenMobil-ANDROID:

Devamlı aynı şeyi yazıp durma nu millet seni öper sonra terbiyesiz.

3
0
yanıtYanıtla
YUSUF:

atilla taş başkan chp iktidar. . . . .

0
3
yanıtYanıtla
ALOUEVELALI SAMPUAN KULLANIYORUM:

cin batidan kurtulmak istiyor ise rusya, turkiye, iran ve araplar ile isbirligine girmeli. . . guney cin denizine sivil yolcu gemisi ve sivil yolcu ucagi gonderip, viraji , bati savas ucak ve gemilerinin yuzunden alamayip sivil ucak ve gemileri birbirine carptirip. . . solugu lahey ve bm de almalidir. . . artik deniz hukuk sozlesmesi - anlasmamasinin ici doldurulur-doldurulmaz. . . bak ona karismam. . . saygilar. . ?

0
1
yanıtYanıtla
ucak acil inmesin gebersin:

birak yol acmayin manyaklara,ucak ucar olen ölür kalan kalir, mudahale etme

1
0
yanıtYanıtla
YUGOSLAVYA NICIN BU HALE GELDI:

O ZAMANLAR AVRUPA BIRLIGI KURULMA ASAMASINDA IDI, YUGOSLAVYA NIN BASINDAKI KISI RUSYANIN ADAMI VE RUSYADAN TALIMAT ALAN BIR INSANDI. . . AVRUPALI BUYUK DEVLETLER KENDINE AVRUPADA RAKIP OLACAK BIR RUS VARLIGI ISTEMIYOR, ANCAK YUGOSLAVYAYI AVRUPANIN BIR PARCASI OLARAK GORUYORLAR IDI, O HALDE COZUM YOLU NEYDI. . . YUGOSLAVYA BOLUNUNCE, KUCUK PARCALARA AYRILINCA ANCAK AVRUPAYA DAHIL OLABILIRDI, BENCE RUSYA ILE ANLASIP SIRPLARI MUSLUMAN TURK AZINLIGA KISKIRTIP BU IS OLABILIRDI, CUNKU MUSLUMANIN AVRUDA YERI YOKTU

1
0
yanıtYanıtla
ABD HER ZAMAN AYNI TANTANA:

ne oluyor lan orda. . . yaallah hucum. . . 1. korfez ve sirp bosnak savasi. . . abd her zamanki ayni tantana. . . ne oluyor lan orda. . . yaallah hucum. . . . ben mavi marmarada oyle yapmadim soyle yaptim. . bu is neeeeee. . . dedim. . . hoscakalin. . . iyi sabahlar. . ?

yanıt0
yanıt0
ZY:

Adam manyakmiki ucakta yapsin kesinlikle kaos yaratip ucagi dusureceklerdi yanliz deyil

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title