Haberler

İntihar Girişiminde 7'nci Saat

Antalya'da annesi ve babası doktor olan 18 yaşındaki Cahit K., kendisini doktora götürmek isteyen babasını güvenlik görevlileriyle karşısında görünce, intihar edeceği tehdidiyle 10'uncu kattaki evlerinin pencere boşluğuna çıktı.

Antalya'da annesi ve babası doktor olan 18 yaşındaki Cahit K., kendisini doktora götürmek isteyen babasını güvenlik görevlileriyle karşısında görünce, intihar edeceği tehdidiyle 10'uncu kattaki evlerinin pencere boşluğuna çıktı. Cahit K.'nın penceredeki bekleyişi 7'nci saatine girdi.

Olay, saat 11.00 sıralarında Muratpaşa İlçesi Şirinyalı Mahallesi'ndeki Barış Sitesi'nde meydana geldi. Psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen ve bu yıl Antalya Anadolu Lisesi'ni başarıyla bitirdiği kaydedilen Cahit K.'yı doktora götürmek isteyen baba Taner K., iddiaya göre çalıştığı hastanenin özel güvenlik görevlileriyle eve geldi. Karşısında babası ve özel güvenlik görevlilerini gören Cahit K., 10'ncu kattaki evinin penceresine çıkarak intihar edeceği tehdidinde bulundu. Babası ve yanındakilerin evden çıkmasını isteyen Cahit K., komşuları tarafından da ikna edilemeyince polise haber verildi.

Polisin yanı sıra olay yerine itfaiye ve AKUT görevlileri de çağrıldı. Sağlık ekiplerinin de hazır bulunduğu olay sırasında Cahit K., itfaiyenin aşağıda branda açmasına da izin vermedi. Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nden bir psikoloğun saatler süren uğraşı halen sonuç vermedi. Cahit K.'nın penceredeki bekleyişi 7'nci saatine girdi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muratpaşa Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title