Haberler

İntihar Etmek İsteyen Vatandaşı Polis Müdürü İkna Etti

İntihar girişimi nedeniyle İstiklal Caddesi bir süre yaya ve tramvay trafiğine kapatılırken, polis müdürü intihar etmek isteyen kişiyi ikna etti.

İntihar girişimi nedeniyle İstiklal Caddesi bir süre yaya ve tramvay trafiğine kapatılırken, polis müdürü intihar etmek isteyen kişiyi ikna etti.

Haber-Kamera Zeki GÜNAL İSTANBUL DHA

İstiklal Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın çatı katına çıkan bir kişi intihar girişiminde bulundu. Polis intihar girişimi nedeniyle önce caddeyi yaya ve tramvay trafiğine kapattı. Bir süre sonra yayalara koridor açılarak geçişi sağlandı. Olay yerine itfaiye ekipleri hava yastığı açarak tedbir alırken atlama ihtimaline karşı ambulans ve sağlık ekipleri de hazır bekledi. İsminin Yılmaz Çakır olduğu öğrenilen kişiyi ikna etmek için itfaiye ekipleri merdivenle yanına yaklaşmak istedi. Ancak Çakır itfaiyecilere yaklaşmamasını aksi takdirde atlayacağını söyledi. Uzun süre ikna olmayan Çakır'ı ikna etmek için olay yerinde bulunan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü Ünal Altıner devreye girdi. Yandaki apartmanın üst katına çıkan Emniyet Müdürü Altıner, Çakır'la uzun süre konuştu.

EMNİYET MÜDÜRÜ İKNA ETTİ VATANDAŞLAR ALKIŞLADI

Borcu olduğunu söyleyen ve işsiz olduğu öğrenilen Çakır'ı ikna etmek için yaklaşık 45 dakika konuşan Altıner, Çakır'ı en sonunda ikna etti. İkna ettikten sonra Altıner'le Çakır birbirlerine sarıldı. Vatandaşlar intihar girişiminde bulunan Yılmaz Çakır'ı ikna eden Altıner'i alkışladı. Çakır daha sonra ifadesi için polis aracına bindirilerek polis merkezine götürüldü. Çakır'ın borcu olduğu için intihar etmek istediği öğrenildi. İntihar girişimi sırasında bazı vatandaşların cep telefonları ile görüntü çekmesi bazılarının'da atla diye tepki göstermesi dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstiklal Caddesi Yılmaz Çakır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title