Haberler

İntihar Etmek İsteyen Kadın Kendisini Tutmak İsteyen Görevlinin Üzerine Düştü

Güncelleme:

Bartın'da, zihinsel engelli Zühre Köse'nin, kaldığı bakım merkezinin balkonundan atlayarak, kendisini tutmak isteyen görevli Seyfi Kaya'nın üzerine düşme anının görüntüleri ortaya çıktı.

Bartın'da, zihinsel engelli 33 yaşındaki Zühre Köse'nin, kaldığı 3 katlı özel bakım merkezinin en üst kat balkonundan atlayarak, kendisini tutmak isteyen bakım merkezi görevlisi 19 yaşındaki Seyfi Kaya'nın üzerine düşme anının görüntüleri ortaya çıktı.

İKNA ETMEYE ÇALIŞTILAR

Olay, dün akşam Tuna Mahallesi'ndeki 3 katlı Bartın Özel Bakım Merkezi'nde meydana geldi. Bakım merkezinde kalan Zühre Köse, en üst kattaki odasının kapısını kilitleyip balkona çıktı. Balkondaki demir korkulukların arkasına geçerek aşağı sarkan Köse'yi gören bakım merkezi görevlileri ve çevrede toplananlar kadını ikna etmeye çalıştı.

KENDİSİNİ TUTMAK İSTEYEN GÖREVLİNİN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Polis ve itfaiyeye de haber verildi. Bir kişi, "Battaniye yok mu?" diye bağırdı. Bakım merkezinin 2'nci kat balkonuna çıkan görevliler de Zühre Köse'yi atlamaması için ikna etmeye çalıştı. Zühre Köse, henüz itfaiye gelmeden önce ayaklarını bastığı balkon duvarından çekti, sonra da ellerini bıraktı. 2 ve 1'inci kat balkonlarına çarpıp hızı kesilen Zühre Köse, zeminde onu tutmak için hamle yapan bakım merkezi görevlisi Seyfi Kaya'nın üzerine düştü. Zühre Köse'nin, Seyfi Kaya'nın üzerine düşme anı çevredeki bir kişi tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTILAR

Yaralanan Zühre Köse ve Seyfi Kaya, gelen 112 Acil Sağlık ekibi tarafından Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda kırıklar belirlenen Zühre Köse ile bacaklarında kırık saptanan Seyfi Kaya'nın hayati tehlikeyi atlattıkları öğrenildi. Zühre Köse'nin intihara kalkışmasıyla ilgili bakım merkezi görevli ve yetkililerinin ifadelerine başvuran polis soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Seyfi Kaya Bartın 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title