Haberler

İntihar Eden Polis Memuru Toprağa Verildi

Samsun'da intihar eden 41 yaşındaki polis memuru Mehmet Coşkun, memleketi Tokat'ın Erbaa ilçesine bağlı Ayan köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

Samsun'da intihar eden 41 yaşındaki polis memuru Mehmet Coşkun, memleketi Tokat'ın Erbaa ilçesine bağlı Ayan köyünde son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılan Coşkun'un oğlu 10 yaşındaki Yusuf'un babasının mezarlığa götürülüşü sırasında tabuta bakamayıp başını öne eğmesi görenleri üzdü.

Samsun'un 19 Mayıs İlçesi Emniyet Müdürlüğü'nde Trafik Denetleme Şubesi'nde görev yapan evli ve iki çocuk babası Mehmet Coşkun, ekip otosuyla gittiği sahil kenarında, başına dayadığı tabancasının tetiğini çekerek yaşamına son verdi. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından cenaze, dün akşam memleketi Erbaa ilçesine bağlı Ayan köyünde getirildi. Köyde bulunan morglu cenaze aracına konulan cenaze, öğle saatlerinde köy camisinde getirildi. Öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazına, Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Kılıç ile çok sayıda vatandaş ve Coşkun'un 10 yaşındaki oğlu Yusuf da katıldı. Kılınan cenaze namazı sırasında Yusuf, babasının tabutunun önünde saf tutarken yakınları tarafından teselli edildi. Namazın ardından cenaze omuzlarda yaklaşık bir kilometre uzaklıktaki mezarlığa götürüldü. Bu arada cenazenin götürülüşü sırasında, 10 yaşındaki oğlu Yusuf'un babasının taşındığı tabuta bakamayarak başını öne eğdiği görüldü. Cenaze daha sonra dualar eşliğinde toprağa verildi.

ARKADAŞ KURBANI OLDU

Bu arada Coşkun'un baba ocağında toplanan köy sakinleri, Coşkun'un eşi 34 yaşındaki Gülnur ile kızı 15 yaşındaki İrem'i teselli etti. Evden dışarıya çıkmayan anne ile kızının uzun süre gözyaşı döktükleri öğrenildi. Coşkun'un annesi Hacı Hanım Coşkun ise, oğlunun arkadaş kurbanı olduğunu söyleyerek, Arkadaş kurbanı gitti, şahit oldu yavrum. Başkasının borcuna kefil olmuş. Onun yüzünden oldu, yoksa bir sıkıntısı yoktu diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

19 Mayıs Samsun Tokat Erbaa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

OGUZHAN AYDİLEKsusuzyeri_60@hotmail.com:

O YASTAKI COCUGUN NE YAPMASINI BEKLIYORDNUZDA BU DURUMU HABERINIZE KONU YAPTINIZ YUSUF BENİM YEGENİM VE HER ZAMAN GURU DUYUYOR BABASIYLA VE BİZDE GURUR DUYUYORUZ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title