Haberler

İntihar Eden Kadının Eşi Tutuklandı

Güncelleme:

Adana'da şiddet gördüğünü iddia ederek eşinden şikayetçi olduktan sonra intihar eden 19 yaşındaki Tuba Şahin'in eşi tutuklandı.

Adana'da eşinin kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek şikayetçi olduktan sonra intihar eden 19 yaşındaki Tuba Şahin'in ölmeden önce suçladığı eşi 25 yaşındaki Mustafa Şahin tutuklandı.

KOCASI AİLESİYLE GÖRÜŞMESİNE İZİN VERMEDİ

Merkez Seyhan İlçesi'nin İsmetpaşa Mahallesi'nde oturan Tuba Şahin, 5 ay önce demir ustası Mustafa Şahin ile aşk evliliği yaptı. İddiaya göre Mustafa Şahin eşinin ailesi ile görüşmesine izin vermeyerek genç kadına şiddet uygulamaya başladı.

AİLESİNİN EVİNE DÖNDÜ

Tuba Şahin geçen pazartesi günü merkez Seyhan İlçesi'ndeki Denizli Polis Merkezi Amirliği'ne giderek eşinden şikayetçi oldu ardından da aynı mahallede oturan ailesinin evine döndü.

BALKONDAN ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ

"Başıma bir iş gelirse sorumlusu eşim Mustafa ve ailesidir" diyen genç kadın aynı gün saat 01.00 sıralarında oturdukları apartmanın 7'nci katındaki evlerinin balkonundan atladı. Tek katlı işyerinin damına düşen Şahin, ağır yaralı olarak götürüldüğü hastanede yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı. Genç kadının cenazesi Elazığ'da toprağa verildi.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Polis tarafından ifadeleri alınan Tuba Şahin'in ailesi, kızlarını 5 aydır göremediklerini, eşinin ona ailesiyle birlikte şiddet uyguladığını öne sürdü. Şahin'in intiharının ardından gözaltına alınan Mustafa Şahin suçlamaları kabul etmedi.

MAHKEME TARAFINDAN TUTUKLANDI

İfadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen Mustafa Şahin 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' ve 'Tehdit' suçlarından tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tuba Şahin Seyhan Güncel Haberler

500

Yorumlar (49)

Love USA yaşasın IsrailMobil-IOS:

Adana Akp li dolusu ne olacak işte böyle şeyler normal

1
25
yanıtYanıtla
Love USA yaşasın IsrailMobil-IOS:

Akp gibi çok gerici bir iktidarımız var böyle şeyler normal

3
20
yanıtYanıtla
VatandaşMobil-ANDROID:

tecavüz, taciz, fuhuş,yasak aşk, hırsızlık, intahar, dolandırıcılık her dalda lider adana

21
2
yanıtYanıtla
doğrucuMobil-ANDROID:

adanada yaşayanların %50si adanalı değil arkadaş bu işleri adanaya mal edemezsiniz. adananın yerlisi şiddet sevmez kadına, çocuğa değer verir.

14
5
yanıtYanıtla
demirhan:

asıl kız kimbilir ne yaptı yoksa aylesinin evinde niye intar etsin

1
17
yanıtYanıtla
pelinmobilWeb@haberler.com:

Tubam benim karşı komşum en yakın arkadaşım nasıl kiydilar sana lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın annesinin evinde intihar etti diyorsunuz kocasından kacipta orda intihar etti o adam kıymetini bilemedi bu guzelligin

14
3
yanıtYanıtla
b1r1:

para, mal mülk, (kod adı elektirik oldu ) uğruna kazmalarla, ayılarla, kırolarla evlenmenin neticesi kızlara ibret olsun

14
2
yanıtYanıtla
MuhtarMobil-IOS:

Gene mi adana la

12
4
yanıtYanıtla
türkMobil-ANDROID:

yine adana yine adana ...

13
2
yanıtYanıtla
hasan kellepacaMobil-ANDROID:

ne sacma bir tutuklama evinden ayrılmış kadın.

6
9
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title