Haberler

İntihar Eden Gencin Yeni Videosu Ortaya Çıktı

Nişantaşı’nda sosyal medya üzerinden intihar edeceğine dair video paylaşıp kendini asan M.P’nin çalıştığı ofiste çekilmiş yeni videosu ortaya çıktı.

Nişantaşı'nda sosyal medya üzerinden intihar edeceğine dair video paylaşıp kendini asan M.P'nin çalıştığı ofiste çekilmiş yeni videosu ortaya çıktı. Klipte oldukça neşeli olduğu gözlenen M.P.'nn iş arkadaşlarıyla eğlenceli bir çalışma içerisinde olduğu görülüyor.

Bu sabah saatlerinde meydana gelen olay, Nişantaşı Orhan Ersek Sokak 27 numaralı apartmanda yaşandı. Alınan bilgiye göre, yazılımcı olduğu öğrenilen M.P, sabah saatlerinde sosyal medya üzerinden "İntihar Notu" adıyla bir video paylaştı. Videoyu izleyen yakınları ve arkadaşları büyük bir şok yaşadı. Eve koşan yakınları M.P'nin doğalgaz borusuna iple asılı halde buldu. Bunun üzerine polise haber verildi. Videoyu izleyen arkadaşları da M.P'nin evine koştu. Evin önünde toplanan arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. 5 saatlik incelemenin ardından M.P'nin cenazesi evden çıkartılarak, Şişli Belediyesi'ne ait cenaze aracına taşındı. Bu sırada M.P'nin annesi Ç.P ve kız kardeşi A.P. gözyaşlarına boğuldu. Anne Ç.P'nin cenaze aracıyla Adli Tıp'a gitmek isteği de kabul edildi. Cenaze daha sonra gözyaşları arasında Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İNTİHAR NEDENİNİ AÇIKLADI VE GÖMÜLMEK İSTEMEDİĞİNİ SÖYLEDİ

İntihar öncesinde vasiyetini çektiği kayıtla gündeme taşıyan genç, "Herhangi bir dini inancım yok. Gömülmek istemiyorum. Bir kadavra yapsınlar, bilimsel araştırmalara versinler bedenimi. Çocuklar iskeletimle oynasın. Olmadı balıklara atsınlar. Ama mezar istemiyorum" ifadeleri dikkat çekmişti.

M.P.'nin sır intiharı merak konusu olurken sosyal medyada paylaştığı ikinci bir video da ortaya çıktı. Görüntülerde meslektaşlarıyla oldukça neşeli olduğu gözlenen M.P.'nn iş arkadaşlarıyla eğlenceli bir çalışma içerisinde olduğu görülüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nişantaşı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title