Haberler

İntihar Eden Asker Zonguldak'ta Toprağa Verildi

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde vatani görevini yaptığı birliğinde nöbet sırasında kendi silahı ile yaşamına son veren er 22 yaşındaki Aykut Kaya, memleketi Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi Akçahatipler Köyü'nde toprağa verildi.

Çukurca Komando Taburu'nda nöbet sırasında yaşamına son veren 6 aylık asker Aykut Kaya'nın Türk bayrağına sarılı tabutu, köy camiine getirildi. Nami Kaya, cenaze namazı öncesi oğlunun tabutu başında taziyeleri kabul ederken ayakta durmakta güçlük çekti. Nami Kaya, getirilen bir sandalyeye oturdu. 1 yıl önce evlendiği eşinin ölümüyle büyük üzüntü yaşayan Pakize Kaya ise cenazeye 1 aylık bebeği Berat ile katıldı. Büyük üzüntü yaşayan Pakize Kaya, gözyaşlarını tutamadı. Eşinin 1 ay önce doğumda oğlunu görmek için izine geldiğini belirten Pakize Kaya, "Hiçbir sorun yoktu. Neden böyle bir şey yaptı bilmiyorum. Hepimiz çok şaşkın ve üzgünüz" dedi.

Cenaze namazına Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı CHP'li Bülent Kantarcı, İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk de katıldı. Aykut Kaya'nın cenazesi, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. - Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aykut Kaya Zonguldak Hakkari Çaycuma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title