Haberler

İnternetten Tanıştığı Erkek Arkadaşıyla Buluşmaya Geldi, Denize Atlayıp İntihara Kalkıştı

Güncelleme:

İnternetten tanıştığı erkek arkadaşıyla buluşmak için Çorum'dan Kocaeli'ne gelen İ.A., denize atlayarak intihara kalkıştı. Genç kızı ölümden belediye işçisi kurtardı.

İnternetten tanıştığı erkek arkadaşıyla buluşmak için Çorum'dan Kocaeli'nin Darıca İlçesi'ne gelen 18 yaşındaki İ.A., denize atlayarak intihara kalkıştı. Genç kızı boğulmak üzereyken belediye işçileri kurtarıp, sudan çıkardı.

SABAH ERKEK ARKADAŞINDAN AYRILAN KIZ, KENDİNİ DENİZE ATTI

İnternetten tanıştığı erkek arkadaşı 21 yaşındaki E.A. ile buluşmak için 2 gün önce Çorum'dan Darıca'ya gelen İ.A., iddaya göre dün gece onunla birlikte alkol aldı. Çorum'daki ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu genç kız, sabah saatlerinde erkek arkadaşından ayrıldı. Genç kız, bugün öğle saatlerinde Darıca Dudayev Parkı sahiline gelip, kendisini denize attı.

BELEDİYE ÇALIŞANI DENİZE ATLAYARAK GENÇ KIZI KURTARDI

Olaya tanık olan ve o sırada sahada çalışan Darıca Belediyesi çalışanlarından bir işçi, kıyafetleriyle denize atlayarak, genç kızı sudan çıkardı. 112 Acil Servis ambulansı ile Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kızın alkolün de etkisiyle baygın olduğu görüldü. Polisin, Çorum'da yaşayan genç kızın ailesine arayarak kızlarının bulunduğunu ve durumu hakkında bilgi verdiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Darıca Çorum Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

özgemobilWeb@haberler.com:

Iste chp gencligi

8
11
yanıtYanıtla
ÖZGEmobilWeb@haberler.com:

Niye kurtarıyosunuz gebersin ne íşin var elin erkekleriyle olacağı bu

8
8
yanıtYanıtla
BencemobilWeb@haberler.com:

Geber

4
12
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

oglan bu kadar cirkinmiydi

6
5
yanıtYanıtla
yeni türkiye:

yeni türkiye manzaraları

5
5
yanıtYanıtla
lafını esirgemiyen:

oğlanın başını yakacak belliki kendisini acındırmaya attı ne işin var taaaa çorumdan çıkıp geliyon ee sonra denize atıyon kendini yaw ne günlere kalmışız be. belkide oğlan iyi misafir edemedi sadece alkol ikramı olurmu hap vs de olmadı diye atlamış olmasın

5
4
yanıtYanıtla
KAHRAMANKENTLImobilWeb@haberler.com:

Benim bildiğim erkek giderdi eskiden.

5
3
yanıtYanıtla
sakıncalı polisMobil-ANDROID:

internetten medet uman zavalli genclik... hayatinizi sanalda tanismalarla yakacaginiza ders calisin da meslek sahibi olun.

5
0
yanıtYanıtla
Mustafa..(((('????.Mobil-IOS:

KILIÇDAROĞLUNU hdp NİN BARAJ KORKUSU NE İLGİLENDİRİYOR.chdp İKİSİDE AYNI MARKSİS.LELİNİST AKIMIN DEVAMI.BİRİ dhkp-c BİRİ pkk TERÖR ÖRGÜTLERİNİN DEVAMI.ÜLKEYİ,DIŞ GÜÇLERİN DE YARDIMIYLA 40 SENEDİR TERÖR VE KAUS ORTAMINDA BIRAKTILAR.KÜRDÜN,TÜRKÜN,ALEVİNİN,SÜNNİNİN NORMALDE HİÇ BİR SORUNU YOK.SORUNU ÇIKARANLAR DIŞ GÜÇLER VE ÜLKEMİZDEKİ UZANTILARI SATILMIŞ KÖPEKLER.(((((((((,,,,????x

2
0
yanıtYanıtla
Muharrem:

Denize atlamasının bir sebebi vardır tecavüz e uğramış olabilir , ailesinden korktuğu için intihara kalkışmıştır , başka ne olabilirki ?

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title