Haberler

Arkadaşlarına Çıplak Fotoğrafları Gönderilen Kız, Sinir Krizi Geçirdi

Güncelleme:

Çanakkale'de Facebook hesabı çalınan genç kız, arkadaş listesindekilere çıplak fotoğraflarının gönderildiğini öğrenince sinir krizi geçirdi.

Çanakkale merkezde, kimliği belirsiz kişiler tarafından Facebook hesabı çalınan genç kız, arkadaş listesindekilere banyoda çekilen çıplak fotoğraflarının gönderildiğini öğrenince sinir krizi geçirdi.

BANYODA ÇEKİLMİŞTİ

Olay, geçtiğimiz gün il merkezinde yaşandı. Facebook hesabı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalınan B.T. (20), banyoda çekilen çıplak fotoğraflarının arkadaş listesindeki kişilere gönderildiğini öğrendi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay nedeniyle sinir krizi geçiren genç kız, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü'ne giderek suç duyurusunda bulundu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Facebook Önemsiz Medya Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (83)

vay halimize:

banyodaki halini hangi akla hizmet çekiyor ki bir de kriz geçirmiş. neyin krizini geçiriyor, bilseydi acaba daha güzel poz mu verirdi ki.

58
5
yanıtYanıtla
ert:

banyoda kim çekti senin çıplak resimlerini banyoya resim çekmek için mi giriyorsun ahlak yok terbiye yok, kadın işte Allah ın şeytana arkadaş diye yarattığı mahlukat

23
24
yanıtYanıtla
savas:

İyi olmuş. . . Bir selfie ve banyoda kendi fotolarını çekme manyaklığıdır gidiyor.

41
3
yanıtYanıtla
ADANALI:

İYİ OLMUŞ AFFERİN SANA :))

30
3
yanıtYanıtla
dr baharmobilWeb@haberler.com:

Bu ne sapikliktir ya...banyo da ndn ciplak resim cekersiniz almadim...melekler ciplak insana yaklasmaz biliyorsunuz.

29
3
yanıtYanıtla
serkanMobil-ANDROID:

ulan zilli banyo fotolarının ne işi var facede

27
4
yanıtYanıtla
Ahmet oruç Mobil-IOS:

Tecavüze ugrayınca suç oluyor

13
17
yanıtYanıtla
makarabesk:

burdan analara babalara sesleniyorum çocuğunuza telefon verip odasına pc koyup allah kayıra demeyin sahip cıkın takip edin çocuğa güven olayı değil ortama güvenmeyin çocuk saftır temzdir lakin bu sanal alem öyle değil bi düşünün bakalım kendi akrabalarını anasını babasını arkadaş listesine eklemeyen bir toplumuz 14 yasında kız ağlıyor facede başımı omuzuna koyup ağlayabileceğim bir sevgili istiyorum diye aslında istediği sevgili değil istediği ilgi alaka ana baba ilgisi sevgisi sefkati eskiden sapanlarımız bebeklerimiz vardı oyuncak niyetine şimdi akıllı telefonlar var e akıllı telfn verirsin aklı kıt cocugun eline olacakları da göze alçaksın yada takip edeceksin bi şekilde

26
0
yanıtYanıtla
mustafa alperen:

sonuçta kürt bunlar sözlerini bile tutmumuyorlar niye güvenelim

7
18
yanıtYanıtla
dsgsdg:

hahaha :D ulan millete dagıtırsan o fotografları illaki biri gelir o fotoları baskalarına da dagıtır :D bu yeni nesil kızlarda hiç beyin yok afedersiniz.

24
1
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title