Haberler

    İnternetteki Trafik Canavarı Yakalandı

    Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler internet ortamında yayılan görüntüler üzerine soruşturma başlatmıştı.

    Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler internet ortamında yayılan görüntüler üzerine soruşturma başlatmıştı. Görüntülerde otoyollarda hızla giden, emniyet şeridini ihlal eden ve araçlar arasında makas atarak ilerleyen otomobili kullanan Harun T., ile görüntüleri çektiği tespit edilen Ünal T.'yi gözaltına aldı.

    Gayrettepe'de bulunan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde haklarında işlem yapılan Harun T.'ye 'Tehlikeli araç kullanmak', 'Emniyet Şeridini ihlal etmek' ve 'Trafik kurallarına uymamak' maddelerinden toplam 470 lira para cezası kesildiği öğrenildi. Bu cezalar karşılığında Harun T.'nin ehliyetine 60 ceza puanı yüklenmiş oldu. Ayrıca şüpheli hakkında karayolunda trafiği tehlikeye düşürmek suçlarını düzenleyen TCK'nın 179/2 maddesi gereği işlem yapıldığı belirtildi. Bu suçun karşılığı olarak 6 ay ile 2 yıl arasında hapis cezası gerekiyor.

    GÖRÜNTÜLERİN ESKİ OLDUĞUNU İDDİA ETTİLER

    Emniyet Müdürlüğü'nden çıkışta basın mensuplarına konuşan Harun T., görüntülerin eski olduğunu iddia etti. Daha önce de birçok kez polis tarafından yakalandıkları öğrenilen şüphelilerden Harun T., "Bu görüntüler eski görüntüler. Onlarla ilgili hakkımızda işlem yapılmıştı. O zamandan beri kimsenin hayatını tehlikeye atmıyorum. " dedi.

    Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan şüpheliler Kurtköy, Yenişehir polis karakoluna gönderildiler.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title