Haberler

Evlenebilmek İçin 14 Yaşındaki Kızla İlişkiye Girdi!

Güncelleme:

Adana'da yaşayan 14 yaşındaki kız çocuğuyla internetten tanışan ve evlenmek için cinsel ilişkiye giren Azerbaycan uyruklu şahıs, ailenin şikayeti üzerine tutuklandı.

Azebaycan'ın Nahçivan kentinde yaşayan ve muhasebecilik yapan Ahmet G. (26), Adana'da yaşayan 14 yaşındaki 8. sınıf öğrencisi N.S.D. ile 1 yıl önce internetten tanıştı. Bir süre sonra çift birbirine aşık oldu. Ahmet G., Adana'ya gelerek N.S.D. ile yüz yüze görüştü. Ahmet G., N.S.D. ile evlenmek isterken, anne Sevil D., kızının yaşı küçük olduğu için evlenmelerine karşı çıktı. Buna rağmen çift arkadaşlıklarını devam ettirdi. İkili, 27 Temmuz 2015 günü Didim'de buluşmaya karar verdi. N.S.D., Didim'de yaşayan teyzesi Neşe T.'nin yanına gitme bahanesiyle evden ayrıldı.

EVLENMEK İÇİN CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİLER

İddiaya göre N.S.D., Ahmet G.'ye, cinsel ilişkiye girerlerse annesinin evlenmelerine izin vermek zorunda kalacağını söyledi. Bu teklifi kabul eden Ahmet G., 14 yaşındaki N.S.D. ile otele giderek birkaç kez birlikte oldu. N.S.D., yaşadıklarını teyzesine anlattı. Teyze Neşe T. de ablası Sevil D.'ye haber verdi. Sevil D., kızının hemen Adana'ya dönmesini istedi. N.S.D. ise Adana'ya Ahmet G. ile birlikte döndü. Anne Sevil D. bunun üzerine polise başvurarak şikayetçi oldu.

"BANA 18 YAŞINDA OLDUĞUNU SÖYLEDİ"

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Ahmet G.'yi kaldığı otelde gözaltına aldı. Zanlı, ifadesinde N.S.D. ile internette tanıştığını, kendisine yaşının 18 olduğunu söylediğini, bu nedenle evlenmek istediğini ve tecavüz etmediğini söyledi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

N.S.D. de Ahmet G. ile evlenmek istediğini ve şahsın kendisine tecavüz etmediğini, evlenebilmek için birlikte olduklarını belirtti. Aile şikayetçi olduğundan ve N.S.D. 18 yaşından küçük olduğu için Ahmet G. adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen Ahmet G., 'Çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Azerbaycan Didim Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (132)

BayrakMobil-IOS:

14 Yaşında nasıl otele alınıyor

47
0
yanıtYanıtla
adem:

bu adana cingene, kürd, arap dolu

14
32
yanıtYanıtla
emre can Mobil-ANDROID:

yine adana ne var bu adana da devlet bahcelide adanaliydi kesin büyük problem var bu memlekette

25
21
yanıtYanıtla
Musa:

Adanalılar şalgam suyunu az için

38
3
yanıtYanıtla
hakkiMobil-ANDROID:

akp nin azeri dostu

20
20
yanıtYanıtla
turan alp:

14 yaşında ne oldun be kızım azdınmı.

37
2
yanıtYanıtla
serdarMobil-ANDROID:

Şimdi suçlu kim, ilgisiz anne baba mı, televizyonlarda her gün yayınlanan Türk ahlak ve geleneklerine aykırı diziler mi, 14 yaşındaki bir ergen kız mı, yoksa onunla ilişkiye girecek kadar gerizekalı olan azeri genç mi.

38
1
yanıtYanıtla
Hamo pekekeMobil-ANDROID:

bunuda sucunu kesin erdoganin ustune atarlar...erdogan yapti derler.... ulkede cekirge ziplasa suc erdoganin ustune kaliyo..hahahah ne zavalli bu muhalefetci ve taraftarlari ya...catliyorsunuz erdogani yok edemediginizden..rabbim Erdoganin yolunu acik etsin onu korusun ve tekrar tek basina iktidar olmasi icin yardim etsin insallah.... selamlar kandilden ;-)

20
18
yanıtYanıtla
ÜLKEM:

BİZİM KIZLARIMIZDA AZ DEĞİL HİÇ 14 YAŞINDA DERMİSİN! O NE GİYİM KUŞAM SÜS ÇOCUK GİBİ BÜYÜTÜP KIZLARINIZI! AÇILIP SAÇILMASINDA ÇOCUK YAŞTA! ÇOK ÖZGÜR BIRAKMAYIN:(

34
3
yanıtYanıtla
kopuk aile bağları:

14 yaşındaki kız çocuğunun önüne interneti koyarsan olacağı budur çoğu aileler böyle aileler birbirden KOPUK aile baağları KOPMUŞ herkes bir odada ayrı ayrı dünyalardalar. .

32
4
yanıtYanıtla
Tüm 132 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title