Haberler

    İnternet Fenomeni Çılgın Koreli Davulcu Geri Döndü

    Herkese böyle neşe, böyle heyecan lazım. Bir göz atmanızda yarar var.

    Mahmut Saral - -

    Video paylaşım ve izleme platformu YouTube, bugüne kadar karşımıza birçok ilgi çekici video çıkardı. Onlardan bir tanesi de "Korean drummer takes the show" başlıklı müzik videosuydu. Videoda, canlı performans sergileyen bir grubu izliyoruz, ancak bu grupta kendi başına hareket eden, deyim yerindeyse "kendi ışığını yansıtan" biri vardı, o da davulcuydu.


    Birçoğumuz bu videoyu izlediğimizde çok beğendik, defalarca izledik ve arkadaşlarımızla paylaşıp üzerine konuştuk. Adı nedir diye pek bakmadık. "Koreli Davulcu" olarak anılan bu müzisyen, şu günlerde yeni bir videoyla karşımızda. Bu kez My Way isimli şarkının performansında yer alan davulcu, yine bilindik heyecanlı ve sempatik hareketleriyle karşımıza çıkıyor. Ancak bu kez saçları tamamen beyazlamış. Haliyle bir önceki video ile bunun arasında uzun bir süre var ve 70 yaşını geride bıraktı.


    Bu arada, yeni video için "yeni" dedik ama, bu videonun da yıllardır YouTube'da olduğunu belirtmekte fayda var. Dolayısıyla biz de haberi olmayan takipçilerimiz için yer veriyoruz ve beğeneceğinizi umuyoruz.


    İsmi Kwon Soon Keun olan müzisyen, şu an 74 yaşında...


    Önce eski video:


    Videoyu göremiyorsanız tıklayın.



    Sonra da yeni video:


    Videoyu göremiyorsanız tıklayın.



    Bir de bu var



    İyi seyirler.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title