Haberler

InterContinental Oteller Grubu, Dünya Çapında 5000. Otelini Açtı

Güncelleme:

InterContinental Hotels Group, Hotel Indigo® Lower East Side New York ile dünyadaki 5000. otelini dün hizmete açtı. I

HG Türkiye'de de Antalya ve İstanbul'da olmak üzere iki otel 2017'de iki otel daha açmayı planlıyor.

New York'ta gerçekleştirilen dönüm noktası niteliğindeki açılışla birlikte, IHG'nin küresel büyüklüğü yaklaşık 100 ülkede 5000 otele çıktı. Bu büyük başarı, IHG'nin tüm dünyada milyonlarca konuk tarafından beğenilen lider marka portföyünün de gücünü temsil ediyor.

New York'ta açılan otel, IHG ile Brack Capital Real Estate (BCRE) ortak teşebbüsü olup IHG'nin New York'taki üçüncü Hotel Indigo® markası olma niteliğini taşıyor. Manhattan'ın en göz alıcı mahallelerinden birinde yer alan otel, otelcilik sektörünün en hızlı büyüyen segmenti olan butik segmentinde IHG'nin lider pozisyonunu güçlendiriyor.

IHG CEO'su Richard Solomons, "Hotel Indigo Lower East Side New York ile birlikte 5000. otelini açmış olmak, IHG için inanılmaz bir dönüm noktası. Bu başarı, köklü ve yüksek kaliteli büyüme stratejimizin ve farklı konuk ihtiyaçlarına ve etkinliklerine cevap verecek segmentlere odaklanan markalarımızın gücünün bir göstergesidir.

"Zaman içinde lider otel markaları portföyümüzü önemli segmentlerde genişleterek büyüdük. Bu, mal sahipleriyle kurduğumuz ilişkiler ve güçlü dijital platform ağımız ile birlikte, etkili performans istikrarımızın arkasındaki kilit etken olmaya devam ediyor. '5000 Kulüp' hedefimize ulaşmamızı sağlayan son dönemdeki açılışlarımız, aynı zamanda marka portföyümüzün ve dünyanın en önemli büyüme pazarlarında varlığımızı güçlendirme kabiliyetimizin ardındaki ivmeyi de gözler önüne seriyor" şeklinde konuştu.

IHG, Aralık 2003 itibariyle toplam otel sayısı 3500'ün üzerine çıktı. O günden bu yana portföye 1500 otel daha eklenerek IHG'nin kaliteyle yönlendirilen müşteri memnuniyeti de en üst seviyeye ulaştı. Holiday Inn markası için gerçekleştirilen, hizmet sektörünün bugüne kadarki en geniş marka yenileme çalışması kapsamında, binin üzerinde otel, markanın varlığından ayrılarak 3 bin 300 yeni yapı için start verildi.

Türkiye'de 2017'de iki otel açılıyor

5 bin otellik dönüm noktasına ulaşılmasına katkı sağlayan her bir açılış, IHG'nin "5000 Kulüp" hedefinin bir parçasını oluşturuyor.

Türkiye'de projelendirilen iki otel de dâhil olmak üzere Avrupa'da imza atılan diğer projeler, IHG'nin bu dönüm noktasına ulaşmasında önemli destek sağladı. Türkiye'de açılması planlanan oteller arasında, Antalya'nın Lara bölgesinde 2017 yılı için öngörülen 140 odalı Holiday Inn® bulunuyor. Ayrıca İstanbul'un Ataköy semtinde de 74 odalı Holiday Inn Express® açılmayı bekliyor.

IHG'nin '5000 Kulübü'

Hotel Van Zandt, bir Kimpton® Oteli – Austin, Texas: Austin'in tarihi Rainey Caddesi'nde yer alan 319 odalı otel, Kimpton markasının; kentin hizmet sektörüne girişini temsil ediyor. Otelin tasarımı, Austin kentinin dünyaca ünlü müzik kültüründen ilham alan bir zarafet ve yenilikçilik sergiliyor.

EVEN® Hotels New York – Times Square South: Midtown Manhattan'ın kalbinde EVEN™ Otelleri'nin 150 odalı, mükemmel bir örneği. Bu otel, ABD'de üçüncü EVEN markası açılışımızı temsil ediyor.

InterContinental® London – The O2: Greenwich Yarımadası'nda O2 Arena'nın hemen yanında bulunan 453 odalı otel; bir sağlık spası, çok sayıda restoran ve 270 derecelik Thames Nehri ve Kanarya Rıhtımı manzarası sunan "Sky Bar" ile hizmet veriyor.

HUALUXE™ Haikou Seaview: HUALUXE Haikou Seaview, Çin'de açılan 3. ve aynı zamanda bir tatil lokasyonunda hizmete giren ilk HUALUXE otelidir.

Holiday Inn Express® New Delhi International Airport Terminal 3: Hindistan'ın Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı'nda yer alan 93 odalı "Holiday Inn Express New Delhi International Airport Terminal 3", markanın Yeni Delhi'ye girişini temsil ediyor.


IHG'nin 5000 otel hedefine yolculuğu


IHG, bağımsız bir şirkete dönüştükten sonra marka portföyünde de önemli dönüm noktalarına imza attı. Bunların her biri, IHG'nin 5000 otel hedefine ulaşmasına önemli katkılar sağladı. Kilit nitelikteki dönüm noktaları arasında şunlar bulunuyor:

2003: IHG bağımsız bir şirket oldu ve Candlewood Suites®'i satın alarak markanın bulunduğu konumları en az üçe katladı.

2004: IHG, Hotel Indigo® markasını piyasaya tanıttı. Hotel Indigo'nun şu an itibariyle tüm dünyada 60'tan fazla işletmesi bulunuyor ve bu sayının önümüzdeki üç ila beş yıl içinde hacim olarak ikiye katlanması bekleniyor.

2007: IHG, Holiday Inn® marka ailesi için otelcilik sektörünün en büyük marka yenileme çalışmasını başlattı. Şu anda Holiday Inn'in ABD dışında en yakın rakibinden en az dört kat daha fazla odası bulunuyor. Bu başarı, Holiday Inn marka ailesini en büyük global iletişim hattıyla birlikte dünyadaki en büyük global otel markası yapıyor.

2012: IHG, Çinli gezginler için özel olarak tasarlanmış ilk otel markası olan HUALUXE® Otel ve tesislerini tanıttı. IHG ilk HUALUXE® otelini 2015 yılında açtı.

2012: IHG, sağlık için seyahat edenlere yönelik EVEN™ Otelleri markasını tanıtarak sektörde bir ilke imza attı. IHG, ilk iki EVEN otelini 2014 yılında ABD'de açtı.

2013: IHG, Çin'de 200. otelinin açılışını kutladı.

2014: IHG, 400. Crowne Plaza® otelini ve 200. Staybridge Suites® otelini açtı.

2015: IHG, dünyanın en büyük bağımsız butik otel işletmesi olan Kimpton® Otel & Restoranları'nı satın alarak Hotel Indigo markasıyla birlikte lider bir butik otel işi yürütmeye başladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Antalya Türkiye Side Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title