Haberler

Takipçisinin Bedduası Bergüzar Korel'i Çıldırttı

Güncelleme:

Sosyal medya hesabı Instagram'dan Gezi Parkı olaylarında yürüdüğü için eleştirilen Bergüzar Korel, açtı ağzını yumdu gözünü.

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Instagram'dan kendisine gelen eleştirilere sert tepkiyle yanıt verdi.

"AĞAÇLAR KESİLİYOR DİYE YÜRÜYORDUNUZ, ŞİMDİ ASKERLERİMİZ GİDİYOR"

Gezi Parkı olaylarında eşi Halit Ergenç ile birlikte yürüyen Bergüzar Korel, bir takipçisi tarafından "Kocanla ağaçlar kesiliyor diye en önden yürüyordunuz. Şimdi fidanlarımız askerlerimiz gidiyor, sesiniz çıkmıyor. Sen de yetiştiriyorsun bir tane Allah büyüktür" ifadeleriyle eleştirildi. Takipçisinin yorumu Instagram hesabından paylaşan Korel, şunları söyledi:

"ÇOCUĞUN ÖLSÜN DİYE MESAJLAR ATTINIZ"

"Yıllardır her türlü saldırılarınıza, iftiralarınıza karşı nezaketimi, saygımı, insanlığımı korudum. Bana ve aileme buralarda yaptığınız zulme boyun eğmedim. Siyaset üzerinden küfür ettiniz sanki yanımdaymışcasına oy pusulasına beraber damga basmışım gibi sadece size uymadığımı düşündüğünüz için insan olduğumu unutarak karşı olduğunuz tüm siyasi partilerle adımı andınız. Herhangi bir mecrada siyasi parti propagandası yapmamışken ağzımdan siyasi hiçbir cümle çıkmamışken beni damgaladınız. Ne fahişeliğim kaldı ne teröristliğim ne şeytanlığım. Hayvan sevdim aşağıladınız sadece çocuk olduğu için yapılanlara sesimi çıkardım kendi ülkenin çocukları için ne yapıyosun diye hesap sordunuz!! Zamanında çocuğun ölsün diye mesajlar attınız, çocuğum sokağa çıktığında mahalledeki çocuklar gelip senin ölmeni istiyorlarmış doğru mu diye sorduğunda diğer çocuklar yavrumu nasıl sakinleştireceğimi bilemedim! Ama bugünkü şu beddua kadar iğrenci olmamıştı hayatımda! Bir anneden beni tanımayan bir insandan böylesine bir beddua aldığımdan beri artık beni hiçbir şey şaşırtamaz derken ellerimin titremesine mani olamıyor bu yazıyı yazmakta zorlanıyorum!

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bergüzar Korel Halit Ergenç Instagram Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (83)

...:

BU KADARIDA TERBİYESİZLİK KADIN HAKLI

26
34
yanıtYanıtla
diyarbakırlı:

Evet bende diyorumki çocuğun ölsün inşallah, Hergün HDP liler tarafından tehdit ediliyoruz. Darısı bergüzer ve diğerlerinin başına

26
12
yanıtYanıtla
hakkarili:

Ağaç için eylem yapıyorsun , ölen insanlar için neden eylem yapmıyorsun , tek evliliği savunup çok eşli yaşayan terbiyesizler

31
6
yanıtYanıtla
gardas:

Hdpyi destekliyenlerin allah bin belasini versin

32
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

eeee uzun uzun yazı yazmış niye hala olaylara tepki vermediğini hala söylememiş. Bi şey anlayan var mı bu yazıdan. Soru gayet açık ağaç için sokaklara dökülüyorusun da şehitler için niye adımını atmıyorsun ? cevap . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . boşversene .

27
4
yanıtYanıtla
ayşe:

düşünürken bile ellerin titriyor dimi birde onu yaşayanlara sor ama birde çıkmış acıtasyon yapıyorsun millet artık size kanmaz diycem de milletimize hiç lafım yok hepsi ayrı telden çalıyor hpye oy veren verdirten sebep olan vatanın bütünlüğüne çelme takan barış süreci diye diye fidanları torağa gömen tüm zihniyeti rabbim helak etsin inşş

21
7
yanıtYanıtla
GS FANATIKMobil-ANDROID:

Bir insana laf etmek için kişilikli-o donanıma sahip opmak lazım.Böyle klas sanatçılara tenkit bedua şu bu laf yetiştirmek cahillerin hadi deyildir.Karşısına oturur tartışın buyrun deseler cahilikten diliniz tutulur hadinizi bilin

2
26
yanıtYanıtla
Metehan:

Yine terörü lanetleyememişsin. Demagoji yapmışsın.

26
2
yanıtYanıtla
....:

BİRAZ DAHA ABART MİLLETİN ÇOCUĞU ÖLÜYOR PUSULARDA SEN YOLLAYA BİLECEK MİSİN ÇOCUĞUNU ASKERE BERGÜZAR HANIM ONU SÖYLE BAŞTA İKİ AĞAÇ İÇİN SOKAĞA DÖKÜLMEYE BENZEMEZ ASKERE EVLAT GÖNDERMEK. .

22
5
yanıtYanıtla
ben-hiçkimseyim:

ayy yazıklar olsun siz şehitler için yürüdünüz de kadın çocuğunu kocasını alıp da gelmedi mi yani, suçlu kabahatli aricaksanız o bu kadın değil, evlada nasıl beddua edersiniz. .

14
13
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title