Haberler

İnstagram'ı Sallayan Kürt Kızı Makyajsız Fotoğrafını Paylaştı

Güncelleme:

Güzelliği ve Kardashian'a benzerliği ile dikkat çeken Kürt makyöz Evon Wahab, bu kez makyajsız haliyle çektiği bir fotoğraflarını paylaştı.

Kürt makyöz Evon Wahab, bu kez makyajsız haliyle çektiği bir fotoğraflarını paylaştı. Intagram'da paylaştığı fotoğraflar sonrası takipçileri Evon'a makyajsız halinin daha güzel olduğu yorumlarında bulundu.

(Makyajsız fotoğrafı)

DAHA ÖNCE DE REKOR KIRMIŞTI

Kerküklü bir Kürt olan Evon Wahab'ın sosyal paylaşım sitesi Instagram'da 818 bin takipçisi bulunuyor. Amerika'da yaşayan makyözün, daha önce Youtube'da paylaştığı video 3 milyondan fazla kez tıklanarak rekor kırmıştı.

(Makyajsız fotoğrafı)

KARDASHIAN SİTİLİNİ DENEMİŞTİ

Kim Kardashian'ın makyaj stilini deneyen Evon, bu videoyla dünyanın birçok yerinden hayran kazandı.




Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kim Kardashian Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (291)

dilamobilWeb@haberler.com:

Ama hiç kürtlere benzemiyor : bence bu kız arap Ayrıca ben kürt kızları hiç güzel bulmuyorum Ne o kıllı mıllı : dünyanın en güzel kızları türk kızlarıdır Ne mutlu türküm diyene

64
101
yanıtYanıtla
kurda wan:

maşallah maşallah bi bizim kızlara bak bi çirkin türk kızlarına bak soyumuz güzel be :)

59
80
yanıtYanıtla
piskopix:

Kerküklü kürt olmaz Kerkük Türkmen şehridir. Haberde Kerküklü kürt diyerek insanların bilinçaltına mesaj yollamayın.

30
59
yanıtYanıtla
KERKÜKLÜmobilWeb@haberler.com:

Men Kerküklü Türkmenem özüm soyum Türktür ve Kerkük Türkmen diyarıdır garındaşlarım

29
46
yanıtYanıtla
JANA DILAm@m.m:

HESTİLER MHP YEEEEEEE...

yanıt3
yanıt2
82. VİLAYETİMİZ KERKÜKmobilWeb@haberler.com:

Kerkük Türk topraklarıdır bu böyle biline Osmanlı İmparatorluğunun topraklarını bizden alan emperyalistler yemin olsun ki tekrar topraklarımızı alacağız

17
53
yanıtYanıtla
CcC ~ by mimo ~ CcCMobil-ANDROID:

Kürt işte :) Kardashiana benzemez çalışıyor hani akılları fikirleri belden aşağıdaki bunların hepsi böyle ama Türkiyeyi Pkk ve Yandaslarindan Pkk nin partisi Hdp den temizleyecegiz Allahın izni ile tek kurtuluş MHP k yüzden oylar MHP'ye

33
25
yanıtYanıtla
zazayiz kime ne:

kurt kizi demekte ne oluyor , yani kurtlugun reklaminimi yapiyorsun , zaten kurt diye bir millet yok

22
36
yanıtYanıtla
biyiksiz kurt olurmu lamobilWeb@haberler.com:

kurt oldugu suphe goturur, biyik yok.

30
23
yanıtYanıtla
MuratMobil-IOS:

Dünya'nın en güzel kızları Kürt kızlarıdır

17
35
yanıtYanıtla
Tüm 291 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title