Haberler

Insidious: Chapter 3 Filmi

Insidious: Chapter 3 filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Insidious: Chapter 3 filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Hikaye Lambert ailesinin “Ruhlar Bölgesi/Insidious” ve “Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2 / Insidious: Chapter 2”deki mücadelesinden ve Elise’in Öte’nin ruhlarıyla savaşlarından yıllar öncesini ele alıyor.

Bu geriye dönüş inde, aktris olmaya hevesli genç bir kız olan Quinn Brenner (Stefanie Scott) merhum annesinin kendisiyle temasa geçmeye çalıştığını hisseder ve yetenekli bir medyum arar. Bulduğu kişi Elise’dir.

Elise hassas Quinn’i koruma güdüsü hisseder ama geçmişindeki bir trajedi onu becerilerini kullanmaya isteksiz hale getirmiştir. Çok geçmeden şaşırtıcı bir kaza Quinn’i evde dinlenmeye mecbur bırakınca, dul babası Sean (Dermot Mulroney) aileyi bir arada tutma mücadelesi verir. Daha sonra, Quinn kendi yatak odasında kötü bir doğaüstü varlığın saldırısına uğrar.

Bunun üzerine, Sean yardım etmesi için Elise’ ricada bulunur. İnancı ve amaç anlayışı arasında kalan Elise ölülerle irtibata geçmek için güçlerini kullanır. Bunun için yeni tanıştığı iki kişiden yardım alır: Lisanssız parapsikologlar Tucker ( Angus Sampson ) ve Specs ( Leigh Whannell ).

Quinn’i korumak için Öte’nin derinliklerine dalmak zorunda kalan Elise, çok geçmeden o güne dek karşılaştığı en acımasız düşmanla karşı karşıya olduğunu görür. Bu, insan ruhuna doymak bilmez bir iştah duyan bir iblistir.

Yönetmen: Leigh Whannell

Senaryo: Leigh Whannell

Oyuncular: Dermot Mulroney, Lin Shaye, Stefanie Scott, Hayley Kiyoko, Leigh Whannell, Michael Reid MacKay, Ele Keats, Angus Sampson, Anna Ross , Ashton Moio, Tom Fitzpatrick , Kara C. Roberts

Filmin Türü: Korku

Orijinal Adı: Insidious: Chapter 3

Yapımcı Firma: Automatik Entertainment

Yapım Yılı: 2015

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 97 dk.

Dağıtıcı Firma: Warner Bros. Pictures

Vizyon Tarihi: 05.06.2015

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Leigh Whannell Angus Sampson Sinema Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title