Haberler

Bursa Valiliği, EMITT Fuarına Çıkarma Yaptı

Güncelleme:

Bursa'nın büyük bir 'şehir markası' olmasını hedefleyen Bursa Valiliği, EMITT Fuarına çıkarma yaptı.

Bursa'nın büyük bir 'şehir markası' olmasını hedefleyen Bursa Valiliği EMITT Fuarı'na çıkarma yaptı. Bursa Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri, STK'lar ve Bursalı turizm yatırımcıları ile birlikte fuara katılan valilik, 330 metrekarelik dev bir stantla Bursa'yı Türk ve dünya turizmcilerine tanıtmayı hedefliyor.

Bursa EMITT 2015'te 'İnsanlığın Ortak Mirası Bursa' temasıyla tanıtımı yapılıyor. Temanın bileşenleri, Bursa Uluşehir, UNECSO ve EHTTA. Şehir logosuyla göz dolduran Bursa Valiliği, turizm hamlesine devam ediyor. UNESCO Dünya Kültür Mirası listesine giren değerleriyle, Avrupa Tarihi Termal Kentler Birliğine (EHHTA) Türkiye'den kabul edilen ilk ve tek üye olmasıyla Bursa EMITT'te adından söz ettiriyor. Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nun katılımlarıyla açılışı yapılan fuar, 22 - 25 Ocak'ta TÜYAP-Beylikdüzü'nde devam edecek. İlk 2 gün turizm profesyonellerine açık olan fuar, son gün halka da açılacak.

HUZURUN BAŞKENTİ

Fuar hakkında bilgiler veren Bursa Valisi Münir Karaloğlu, "EMİTT Fuarı Turizm adına çok önemli fuarlardan bir tanesi. Bu fuarı fazlasıyla önemsiyoruz. Ortadoğu ve Avrupa'nın en büyük fuarlarından birisi olan bu fuarda, Bursa'mızı doğru bir şekilde tanıtmak istiyoruz. Geçen sene de aynı yerdeydi standımız. Bursa'mızın bütün değerlerini tanıtmak adına buradayız. Ulu şehrimiz turizm potansiyeli olan, fakat bu potansiyeli tam anlamıyla yansıtamamış bir kentimiz. Bursa, kış, dağ, kaplıca, sağlık turizmlerini bünyesinde barındıran bir şehrimiz. Son dönemde turizm açısından da Bursa'mız da çok ciddi yatırımlar yapıldı. Artık zaman turizm pastasından daha büyük bir pay alma zamanı. Bu yüzden bütün gayretimiz, çabamız gelen turistlerimizin Bursa da kalma sürelerini uzatmak. Bizim bütün hedefimiz Bursa'ya gelen turistlerimizin konaklamalarını sağlamak ve bu konaklama süresini de en az 3 güne çıkartmak. Dolayısıyla bu sene ki esas hedefimiz, Bursa'ya gelen hem yabancı sayısını arttırmak, hem de Bursa da kalış sürelerini uzatmak. Özellikle sağlık turizmi pastasından daha fazla pay almak istiyoruz" dedi.

Bursa standında sergilenen 'Hacivat ve Karagöz' oyununu ziyaretçilerle birlikte ilgiyle takip eden Vali Karaloğlu, gelen misafirlere kendi eliyle kahve ikramında bulundu.

BURSA STANDINDA SÜRPİZLER

Fuar boyunca Bursa standında ziyaretçileri sürprizler bekliyor. 3 gün boyunca ana fuayade Hacivat ve Karagöz gösterileri yapılacak. Osmanlı Kıyafetleri Sergisi meraklılarıyla buluşacak. Bursa için hazırlanan tanıtım filmlerinin tanıtımı yapılacak. Ayrıca Bursa Vali Yardımcı Ahmet Hamdi Usta, "Turizm Pazarlama Stratejileri" ile ilgili bir sunum yapacak. Çeşitli oturumlarda tecrübe paylaşımları yapılacak. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Termal Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title