Haberler

İnsanlar ölmesin Beşiktaş yedi yıl daha şampiyon olmasın

Müziği ile olduğu kadar hümanist yapısı ve Beşiktaşlılığı ile tanınan Feridun Düzağaç, Akasya Kültür Sanat'da hayranları ile buluştu.

Şarkılarına başlamadan önce hayranlarına seslenen Düzağaç, 'Yaşananların ve yitirilen canların ardından konseri iptal etmeyi düşündüm ancak yoğun istek üzerine sahneye çıktım. Şarkı söylemekten utanmadığımız güzel günler diliyorum' dedi.

Ünlü sanatçı, konser öncesi son derece mütevazi ve içten bir röportaj yaptı. Müzik dünyasında üretimsizlikten söz edilen bir dönemde üreten bir sanatçı olduğunu hatırlattığımız Düzağaç, 'Röportajları samimi bir sohbet havası görmek gibi bir alışkanlığım var. Çoğu zaman bundan başım çok yandı. Bende bir kaç yıldır aynı derdi yaşıyorum. Üretmek nefes aldığımız bir mecra ama müzik sektörünün teknoloji karşısında ki malubiyeti karşısında ister istemez bazı kırgınlıklar küskünlükler yaşıyoruz ve hayat hızla akıp geçiyor. Güzel ülkemizin konumu itibarı ile alın yazısı olan iklimler de üstüste eklenince üretim sekteye uğruyor' dedi.

Konu Beşiktaş olunca, 'İyi ki Beşiktaş var, nefes aldığımız ayrı bir dünya orası. Erkek kadın farketmiyor, biz jenerasyonda ki insanların mahremi gibi bir şey aslında. Çok sağlıklı mantıklı mı tartışılır ama böyle. Hayata ve yaşama dair bu kötülük ve nefret iklimi futbol ve Beşiktaş'la benim münasebetimi de çok etkiliyor. Şampiyon olmayı çok istiyorduk, çok anlamlı bir şampiyonluk olacaktı. Tüm dünya liglerinde eşi benzeri olmamış bir şampiyonluk olacaktı. Oldu ama ben kendi adıma çok keyfini süremedim. Memleket biraz normalleşsin, insanlar ölmesin Beşiktaş yedi yıl daha şampiyon olmasın gözü ile bakıyorum futbola ve Beşiktaş'a, ama seviyoruz ve peşindeyiz' dedi.

Beşiktaş için yeni bir beste gelecek mi? sorusunu ise şöyle yanıt verdi. 'Sayın Fikret Orman ilk göreve geldiğinde Beşiktaşlılığı ile bilinen insanları klube davet etmişti. İşte orada spontan bir dialogdan çıkmıştı Feda. Bu güne kadar dinleyicilerimden, sevenlerimden, sokakta ki çocuklardan en çok duyduğum sorular abi niye Beşiktaş'a marş yapmıyorsun tadındaydı. Bende onlara tüm samimiyetimle hep şunu söyledim, hala da buna inanıyorum. Beşiktaş kendi bestesini üretmek konusunda dünyanın en yaratıcı taraftar topluluğu. Onlara dışardan beste yapmak bana çok samimi gelmedi. Hatta şampiyonluk kutlamalarında da her hangi bir şarkım yerine onlardan dinlemeyi çok sevdiğim ve Beşiktaş türbinlerine çok yakıştırdığım Sevemez Kimse Seni'yi söylemek de çok güzel bir andı benim için. Türkiye'de sadece Beşiktaş'ın değil tüm takımların çok oturmuş profilleri var. Herkesin marşı, herkesin arzusu ve tutkusu yerinde. Hayat ülkemiz de bir tek futbolu sekteye uğratmıyor. Futbolun da üzerinden bir bölünme ve cepheleşme yaşamadan onun birleştirici gücünün gölgesinde kıyısında huzurlu günler diliyorum bütün takım ve taraftarlara. Hayırlı bir lig olsun'

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beşiktaş Düzağaç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title