Haberler

"İnsan Zincirine" Destek Verecekler Artıyor

Edirne Kent Konseyi'nin öncülüğünde 9 Nisan'da Selimiye Külliyesi çevresinde oluşturulacak "İnsan zincirine" destek verecekler artıyor.

Edirne Kent Konseyi'nin öncülüğünde 9 Nisan'da Selimiye Külliyesi çevresinde oluşturulacak "İnsan zincirine" destek verecekler artıyor.

Edirne Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri Nur Yılmaz Ercin ve Şafak Engincan Çolak, Anadolu Ajansı (AA) Edirne Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Ercin, ziyarette yaptığı konuşmada, "Selimiye Camii ve külliyesine, mirasımıza, kentimize sahip çıkıyoruz" sloganıyla çıkılan yolda, desteklerin çığ gibi büyüdüğünü söyledi.

9 Nisan Mimar Sinan'ı Anma Günü'nde Selimiye Külliyesi çevresinde oluşturulacak "İnsan zinciri"ne desteklerin gelmeye devam ettiğini belirten Ercin, "Katılacakların sayısı her gün artıyor. 9 Nisan'da kaç kişi olacağımızı şu an tahmin edemiyoruz ama insanların 9 Nisan'ı iple çektiği, gelmesini beklediği günler listesinde olmasını arzuluyoruz. O gün orada vereceğimiz fotoğrafta herkesin olmasını istiyoruz, çünkü Edirne hepimizin" dedi.

Çolak da 9 Nisan öncesi "İnsan zincirine" destek veren grupların temsilcileriyle toplantı yaparak, o gün neler yapılacağının görüşüleceğini kaydetti.

- EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Anadolu Ajansı Nur Yılmaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title