Haberler

İnsan Tacirleri Çatıştı: 1 Ölü 3 Yaralı (2)

Gözaltı SAYISI 10'A ÇIKTI Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'nde, insan tacirleri arasında çıkan ve tabancanın kullanıldığı kavgada 19 yaşındaki Musa Yıldırım Çakan öldü.

Gözaltı SAYISI 10'A ÇIKTI

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'nde, insan tacirleri arasında çıkan ve tabancanın kullanıldığı kavgada 19 yaşındaki Musa Yıldırım Çakan öldü. Azeri uyruklu Mustafa Khudabakhshı, Afgan uyruklu Uğur Haydar ve Myammar uyruklu Muhammed Asadov ise yaralandı. Ayvacık Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan yaralılar, ambulanslarla, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi ile Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Olayla ilgili gözaltına alınanların sayısı ise 10'a çıktı. 1'i Afgan, diğerleri Türk olan zanlıların jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. Kavganın nedeninin ise para paylaşımından kaynaklandığının sanıldığı belirtildi. - Nde

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Musa Yıldırım Ayvacık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title