Haberler

İnsan Kaynaklarının Nabzı Bu Yıl da PERYÖN Zirvesi'nde Atacak

Güncelleme:

Merinos Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek ve 15 konuşmacıyı ağırlayacak zirvenin, bu yıl da sektöre önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güney Marmara Şubesi tarafından insan kaynakları profesyonelleri, liderleri, yöneticileri ve İK alanına ilgili duyan herkesi bir araya getiren ve insan yönetimi konusunda güncel fikir paylaşımlarının yapıldığı, Türkiye çapında ilgiliyle takip edilen İnsan Kaynakları Zirvesi'nin 14'üncüsü, 26-27 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güney Marmara Şubesi'nin uzun yıllardır sürdürerek geleneksel hale getirdiği, insan kaynakları alanında son trendlerin ve insan yönetimi konusunda güncel fikirlerin paylaşıldığı, sektörün dünü, bugünü ve geleceğinin çarpıcı örneklerle masaya yatırıldığı İK Zirvesi'nin 14'üncüsü için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

PERYÖN tarafından 13 yıldır düzenlenen ve Türkiye çapında sektörel deneyimi üst düzeyde olan önemli isimlerin katılımcı olarak yer aldığı, İK alanındaki yeni yöntem ve uygulamalarla birlikte katılımcılara ilham kaynağı oluşturulması hedeflenen organizasyonun bu yıl ki teması, 'Kurbağanın Görebildiği' olarak belirlenirken, Bursa'nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan dev buluşma, 26-27 Mayıs tarihlerinde Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

2 gün süresince; 'Yeni Dünya, Yeni Tüketici, Yeni Şirket', 'İK Dönüşümü', 'İK ve Algı Yönetimi', 'Liderlik Nöropsikolojisi', 'Yaşam Sanatı', 'İK'da Doğru Bildiğimiz Yanlışlar', 'Büyük Dataya Gelene Kadar', 'İletişim Yoksa Liderlik Yok', 'Kurumsal Örgütlenmede Olağanüstü Durumlara Karşı Hazırlıklı Olma' gibi çarpıcı konu ve içeriklerin, Türkiye'nin önde gelen isimlerinin paylaşımlarıyla katılımcılarla buluşması hedefleniyor.

"Birbirinden Değerli İsimler"

Dev organizasyona; Gazeteci Yazar, TV Programcısı Serdar Kuzuloğlu, Sinema ve Tiyatro Oyuncusu Ali Poyrazoğlu, Kariyer.net Genel Müdürü Yusuf Azöz, İletişim Koçu- Gazeteci Dr. Sedef Kabaş, Sinema ve Seslendirme Sanatçısı Betül Arım, Ford Otosan, İK Direktörü Nursel Ölmez, Borusan Holding İK Grup Başkanı Semra Akman, Yönetim Danışmanı Mehmet Bilgiç, Marmara Üniversitesi'nden Öğretim Görevlisi Prof. Dr. M. Kemal Kuşçu, Bilgi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç Dr. İdil Işık, Vodafone İş Sürekliliği Müdürü Mustafa Komut, Denizbank, Marmara Bölge Müdürü Burak Bozkaya gibi birbirinden değerli isimler konuşmacı olarak katılım gösterecek.

"Ülkemizdeki İK Sektörünün Gelişimine Katkı Sağlamak İstiyoruz"

13 yıldan bu yana ilgiyle takip edilen ve liderler, yöneticiler, insan kaynakları profesyonelleri ve insan yönetimi konusuna ilgi duyan tüm bireyleri bir araya getiren buluşmanın, bu yıl 14'üncüsünü gerçekleştirecek olmaktan dolayı büyük bir heyecan içerisinde olduklarını kaydeden PERYÖN Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Levent Özçengel, organizasyonla ilgili hazırlıkların son aşamaya geldiğini vurgulayarak, amaçlarının yine, İK alanında Türkiye'ye örnek olacak kazanımlar ortaya çıkarmak olduğunu ifade etti.

"İnsan Kaynaklarına İlgi Duyan Herkes Davetli"

İK sektörünün ülkemizdeki gelişimine ve geleceğine yön vermesi hedeflenen bu organizasyonun, Bursa'daki İK potansiyelini ve gücünü, kitlelere gösterebilme açısından da büyük önem taşıdığını aktaran Özçengel, değişen dünyada İK alanında da her geçen gün yeni gelişmelerin yaşandığını anımsatarak, 2 gün boyunca İK ile ilgili son gelişmelerin gündeme taşınacağı buluşmaya, insan kaynakları alanına ilgi duyan herkesin davetli olduğunu söyledi.

"İğneyi kendimize, çuvaldızı başkalarına batıracağız"

İK sektörünün iş dünyasının gelişiminde çok kritik rolleri olduğunu belirten Özçengel; "Bu yıl temamız "Kurbağanın Görebildiği" olarak şekillendi. Bu tema ile bir nevi iğneyi kendimize, çuvaldızı başkalarına batıracağız. Geleceğe yön vermek için de kendimizi derinlemesine değerlendireceğimiz bir akış hazırladık. İnanıyoruz ki öz değerlendirme yapmak, hedeflere ulaşmak için hepimizde bir farkındalık yaratacak" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Merinos Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title