Haberler

İnsan Kaynakları Sektörünün Deneyimli İsmini Bünyesine Kattı

Güncelleme:

Randstad, Türkiye'deki yönetim kadrosuna gerçekleştirdiği yeni atamalarla stratejik hedeflerine ulaşmak için önemli bir adım daha attı.

5 kıtada toplam 39 ülkede, 4.600 farklı iş kolunda günlük 500 bini aşkın kişiye yeni iş olanağı sağlayan Randstad'ın Türkiye'deki İnsan Kaynakları Müdürü Sezin Aytaç Ninic oldu.

Dünya genelinde her gün yüzbinlerce kişiye yeni iş olanağı sağlayan, gerçekleştirdiği araştırmalarla sektörün geleceğine ışık tutan Randstad, yönetim kadrosunda gerçekleştirdiği yeni atamalarla stratejik hedefleri doğrultusunda ilerlemeyi sürdürüyor. Türkiye istihdam pazarına 2006 yılından bu yana kalıcı ve dönemsel istihdam, İK danışmanlık hizmeti, on-site işe alım desteği, değerlendirme, geliştirme ve bordrolama çözümleri sunan Randstad Türkiye, sektörün deneyimli ismi Sezin Aytaç Ninic'i İnsan Kaynakları Müdürü olarak atadı.

İTÜ İşletme Mühendisliği'nden 2001 yılında mezun olan Ninic, 2003'te Boğaziçi Üniversitesi İK Uzmanlık programını tamamladı. Kariyerine PricewaterhouseCoopers İnsan Kaynakları Danışmanlığı şirketinde başlayan Ninic, 2006 yılında Unitim Perakende Grubu bünyesinde Harvey Nichols, Sephora ve Hakkasan markalarının Türkiye'ye gelişinde, İK sistemlerinin kurulmasında ve İK yönetim departmanlarında görev aldı.

Kuveyt ve Kazakistan'da telekom ve eğlence sektörleri için İK kurulum ve süreç yapılandırma projelerinde yer alan Ninic, İngiltere'deki resmi kuruluşlarda 2 yıl tercümanlık yaparak Sağlık Turizmi Danışmanlığı şirketi kurdu. Ardından dünyanın lider çağrı merkezi sağlayıcısı Teleperformance'ta İnsan Kaynakları Müdürlüğü yaptı. İlaçtan reklama, teknolojiden perakendeye kadar pek çok farklı sektörlerde hizmet veren çeşitli firmalarda İnsan Kaynakları alanında çalışan Ninic, Randstad'ın Türkiye'deki genişleyen hizmet yelpazesini, alanında uzman bir istihdam yapısıyla artıracak.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title