Haberler

İnşaatının Duvarına "Bu İnşaat Ruhsatsızdır, Lütfen Şikayet Edin" Yazdı

Edirne'de iş yaşamında sürekli engellendiğini öne süren vergi rekortmeni müteahhit, kendisine ait otel inşaatının çevresine "bu inşaat ruhsatsızdır, kaçaktır, lütfen şikayet edin" şeklinde yazdığı duvar yazıları ile içini döktü.

Edirne'de iş yaşamında sürekli engellendiğini öne süren vergi rekortmeni müteahhit, kendisine ait otel inşaatının çevresine "bu inşaat ruhsatsızdır, kaçaktır, lütfen şikayet edin" şeklinde yazdığı duvar yazıları ile içini döktü.

Elazığlı müteahhit Yaşar Atlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Edirne'de derdini anlatacak başka bir yol bulamadığı için inşaatının çevresine duygularını içeren duvar yazıları astığını söyledi.

Kente kazandırdığı güzel işler olduğunu, ancak bunun bazı kesimlerce engellenmek istediğini iddia eden Atlı, şöyle konuştu:

"Yaptığım işleri engel olmayı başka türlü önleyemedim. Gittiğim her kapıda ya 'dışarlıklı' ya da 'yabancı' diye saf dışı etmeye çalıştılar. Kanun dışı işleri hukuk yoluyla çözüyorum. Ancak bizim işlerle ilgisi olmayan bir çok kimse iftira atmaya, engel olmaya çalışıyorlar. Kendimi anlatmaya başka bir yol bulamadığım için bu yolu seçtim sesimi duyurabilirsem ne mutlu. Benim yolum belli gayri meşru yolumuz yok. Meyve veren ağaç taşlanır deseniz bu öyle değil, bu işle aşla oynamak, kıskançlık...Edirne'nin her türlü yatırımına engel olan malum kişiler var. Derdimi her makama anlattım, dinleyen de olmadı, önemsenmedi. Engelleyenler devam etti."

-ilginç duvar yazıları-

Atlı'nın, butik otel yapacağı otel inşaatının güvenlik duvarlarının üzerine, 1 metrelik pankartlar şeklinde yapıştırdığı yazılardaki ilginç notlar şöyle:

"Bu inşaat ruhsatsızdır, kaçaktır, lütfen hemen şikayet edin", "Bu inşaatın sahibinin parayı nereden bulduğunu 225.... numaralı telefondan öğrenebilirsiniz", "Bu inşaat internet sitelerinde kendini yazar, gazeteci kabul edenler tarafından, ayrıca 7 mühendis, 20 sivil toplum örgütü, 15 dernek, 100 şikayetsever, 1000 ispiyoncu, 500 lüzumsuz fahri muhbir ve Sülükler Derneği'nce denetlenmekte ve takip edilmektedir ve her gün Başbakanlığa kadar şikayet edilmektedir. Bir de sen şikayet et mutlu ol."

Atlı, duvar yazılarını yazmaya devam edeceğini söyledi.

- EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title