Haberler

Şanlıurfa'da İnşaatı Yarıda Kalan Cami Yardım Bekliyor

Güncelleme:

Şanlıurfa'da hayırseverlerin yardımları ile yapımına başlanılan cami inşaatı, maddi imkansızlık yüzünden durma noktasına geldi.

Şanlıurfa'da hayırseverlerin yardımları ile yapımına başlanılan cami inşaatı, maddi imkansızlık yüzünden durma noktasına geldi. Caminin tamamlanıp ibadet açılabilmesi için hayırseverin desteği bekleniyor.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi'nde yaklaşık iki yıl önce mahalle sakinleri ve hayırseverler tarafından yapımına başlanan Müshap Bin Ümeyr Camisi'nin inşaatı, ekonomik sıkıntılar nedeniyle ağır şekilde devam ediyor. Cami inşaatı hakkında bilgi veren Sefa Cami İmam Hatibi ve Müshap Bin Ümeyr Cami İnşaatı sorumluluğunu üstlenen Ömer Tayan, caminin 3 katlı olduğunu, alt katı bay ve bayan taziye evi, orta katı Kur'an-ı Kerim Kursu ve üst katı ise cami olarak planlandığını kaydetti. Taziye evlerinin bitirilerek hizmete açıldığını anlatan Tayan, şimdiye kadar 400 bin TL masraf edilen caminin eksiklikleri olduğunu kaydetti. Caminin tamamlanması için yaklaşık 300 bin TL'ye daha ihtiyaç olduğunu vurgulayan Tayan, "Şimdiye kadar yardımlarını esirgemeyen Hacı Abdullah Ateş isimli hayırsever 135 bin TL, İşadamı ve Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Fethi Şimsek, 20 bin TL yardımda bulundu. Sağ olsun Fethi Şimşek 30 bin TL daha yardımda daha bulunacak. Ama 300 bin TL. daha ihtiyacımız var. Müshap Bin Ümeyr Camiinin bitirilmesin için hayırsever vatandaşlarımızın yardımını bekliyoruz" dedi.

Tayan, yardımda bulunmak isteyenlerin ise kendilerine ulaşabileceğini ifade etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title