Haberler

    İnşaat Projelerinde Lokasyon Mu, Tasarım Mı, Uygun Fiyat mı Daha Önemli?

    Hızlı yapılmış problemli inşaatlar, akan, kokan, iskan sorunu olan problemli niteliksiz binaların Türkiye’de büyük bir inşaat problemi oluşturduğunu dile getiren Mehmet Akarsu, bu niteliksiz binaların güvenlik açısından büyük sorunları da beraberinde getirdiğini ifade ediyor.

    Hızlı yapılmış problemli inşaatlar, akan, kokan, iskan sorunu olan problemli niteliksiz binaların Türkiye’de büyük bir inşaat problemi oluşturduğunu dile getiren Mehmet Akarsu, bu niteliksiz binaların güvenlik açısından büyük sorunları da beraberinde getirdiğini ifade ediyor. 17.000.000 civarında binanın yıkılıp yeniden yapılması gerektiğini belirten Karasu, bu rakamın çok fazla olduğunu  ve kentsel dönüşümün yeni bir betonlaşmaya sebebiyet vermemesi gerektiğini ifade ediyor. İstanbul’un estetiğinin korunması ve silüetinin bozulmaması gerektiğini belirten Karasu, Bodrum’daki gibi tek renk, tek tip inşaatların da değerlendirilebileceğini belirtti.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Mehmet Akarsu Türkiye Karasu Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title