Haberler

İnşaat, Kent, Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı Açıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Fuar açılışına katılan katılımcılar

-TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü'nün konuşması

-Fuar alanından detay

-Fuarda sergilenen ürünler İnşaat, Kent, Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı açıldı

TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü Ersözlü:

"Fuarlarımızda 4 gün boyunca mimarlar, müteahhitler, inşaat-makine mühendisleri, kamu-kurum ve kuruluşlarındaki üst düzey yetkililer ve halkımıza, teknolojik yenilikler, ekipman ve donanımlar sunulacak"

Türkiye Belediyeler Birliği, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Federasyonu (TİMFED) işbirliği, oda ve borsaların desteğiyle düzenlenen İnşaat, Kent, Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı'nın açılışı yapıldı.

TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'ndeki açılışta, inşaat sektörünün Türkiye'de gerek katma değer, gerekse istihdam açısından ekonominin lokomotif sektörlerinden olduğunu söyledi.

Sektörün, tarımdan sonra en yüksek istihdamı sağladığını belirten Ersözlü, fuarın, başta Konya olmak üzere tüm bölge ekonomisi ve yatırımları için olumlu katkı sağlayacağını dile getirdi.

Ersözlü, gayrimenkul satışında Konya'nın ilk beş il arasında yer aldığına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Anadolu'nun üretim üssü Konya, kentsel yaşam anlamında da ülkemizin örnek alınabilecek illerinin başındadır. Birbirini tamamlayan sektörlere yönelik, mal ve hizmet alımı ihtiyacına cevap verebilecek, kentte yaşam kalitesini artırmaya yol gösterecek nitelikte bir fuar hazırladığımız inancındayız. Bu yıl yüzde 23 büyümeyle fuarlarımızı açıyoruz. İnşaat-mobilya ile belediyelere mal ve hizmet üretim alanlarında faaliyet gösteren 150'ye yakın firmanın katılımıyla hazırlanan fuarlarımızda, gelecek heyetlerin yanı sıra, 4 gün boyunca mimarlar, müteahhitler, inşaat-makine mühendisleri, kamu-kurum ve kuruluşlarındaki üst düzey yetkililer ve halkımıza, teknolojik yenilikler, ekipman ve donanımlar sunulacak."

TİMFED Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik de bu tür fuarlara ellerinden geldiğince destek vereceklerini ifade etti.

Açılışa, Konya Valisi Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir

Kaynak: AA / Güncel

İlhan Ersözlü Türkiye Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title