Haberler

İnşaat İskelesi Çöktü: 1 Ölü, 3 Yaralı

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde bir binanın dış cephesindeki camların montajı sırasında iskelenin çökmesi sonucu 1 işçi ölürken, 3 işçi de yaralandı.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir binanın dış cephesindeki camların montajı sırasında iskelenin çökmesi sonucu 1 işçi ölürken, 3 işçi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay, Fevzi Çakmak caddesindeki bir şirkete ait binanın inşaatında meydana geldi. Binanın dış cephesindeki camların montajı sırasında 4 işçinin altındaki iskele çöktü. İskelenin çökmesi sonucu işçiler yaklaşık 15 metre yükseklikten yere düştü. Olayı gören vatandaşların 112 acil servisine haber vermesi üzerine olay yerine ambulans sevk edildi. Olayda yaralanan Şevki I. (34), Niyazi A. (47) Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Veli Ö. (38) ile Nizamettin K. (40) ise Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayda ağır yaralanan Şevki I.'nin yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini öğrenilirken, 3 işçinin ise tedavileri devam ediyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çayırova 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title