Haberler

İnşaat Şirketine Silahlı Baskın! Saldırgan 2 Saatte İkna Edildi

Güncelleme:

Bayrampaşa'da bir inşaat firmasına gelen kişi, çalışanları silah tehdidiyle dışarı çıkardı. Olay yerine gelen polis ekipleri 2 saatlik uğraş sonucu saldırganı ikna etmeyi başardı.

Eyüp'te kiralık olarak işlettiği fidanlığın, yapımı devam eden bir rezidans ve AVM inşaatına bağlantı yolu yapılacağı gerekçesiyle sözleşmesi uzatılmayan kişi, inşaat firmasının ofisinde silahlı eylem yaptı. Ofise giren Ahmet Kucur silah tehdidiyle çalışanları dışarı çıkardı. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Kucur, 2 saat süren silahlı eylemini sorunun çözüleceği sözünün verilmesi üzerine sona erdirdi.

GÖRÜŞMELER OLUMSUZ SONUÇLANDI

Edinilen bilgiye göre, Ahmet Kucur, 2014 yılında Eyüp Belediyesi'nden fidanlık olarak işletilmek üzere boş bir araziyi kiraladı. 1 buçuk yıl boyunca burayı işleten Kucur'un sözleşmesi bu ay sona erdirildi. Kucur, fidanlığın bulunduğu arazide yapımı devam eden bir rezidans ve AVM inşaatına bağlanacak kavşak yapılacağını öğrenince inşaat firması yetkilileriyle de görüştü. Ancak görüşmeler olumsuz sonuçlanınca sabah 09.00 sıralarında firmanın Eyüp Defterdar Mahallesi'ndeki inşaat alanına geldi.

MÜZAKERECİ POLİSLER OLAY YERİNE GELDİ

Kucur, inşaat firmasının tanıtım ofisine girerek çalışanları silah tehdidiyle dışarı çıkardı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Polis, eli silahlı kişiyi ikna etmeye çalıştı. Ancak ikna çalışmaları başarısız olunca Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı müzakereci polisler olay yerine geldi. Kapıya çıkarak sık sık müzakereci polisle konuşan Ahmet Kucur , 2 saat eylemini sürdürdü. Sorunun çözüleceği sözünü alan Kucur, eylemini sona erdirdi. Kucur, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

"SIRF HAKKIMIZI SAVUNMAK İÇİN YAPTIK"

Kucur, "Eylemi neden yaptınız sorusuna", "Çoluğumun çocuğumun rızkı için" yanıtını verdi. Kucur'un ortağı İsmail Hakkı Genç, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Buranın sahipleri ya bizimle oturacak anlaşacak ya da bu olayı sonuna kadar götüreceğiz. Nereye kadar dayanacaksa artık. Biz, Eyüp Belediyesi'yle anlaşarak ecrimisil yoluyla burayı kiraladık. Eyüp'e yeşil alan olarak kazandırdık, fidan ektik. Bu şahıslar hiç ilgisi olmayan projede dahil olmayan bir yolu kendi AVM ofislerine rant yolu yapabilmek için bu bölgeye girerek AVM'nin önüne kavşak yaparak içeri girmeye çalışıyorlar. Üst geçit var burada yıkılacak. Biz de mecbur kaldık. Ortağım sabah gitti bu eylemi yaptı. Sırf hakkımızı savunmak için yaptık, silah kullanmaya değil... O da bizim için göstermelikti. Başka türlü orayı işgal edemizdi. Sorunu gereken yerlere ilettik" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eyüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

OwlMobil-IOS:

Akp nin Allah belasını versin inşaat sektöründe akpli belediyelere kim parayı en fazla yediriyosa ihale onun izin ruhsat onun mafyadan daha beterler insanların ekmeğiyle oynayıp kul hakkının alasını yiyorlar!

14
14
yanıtYanıtla
Iğdırlı İsmail Mobil-IOS:

Amerika gibi vurun indirin Aşağıya o zaman caydırıcı Olur

3
15
yanıtYanıtla
HASAN TAHSİN:

akp iktidarı eşittir cinnet demektir

10
5
yanıtYanıtla
AZİZ:

HER KİŞİNİN MAZLUMLUĞUNUN BİR SINIRI VARDIR. . . . . . HER MAZLUMLUK KORKAKLIKLA AÇIKLANMAZ. KORKAK ZANNETİĞİMİZ ADAMLARIN CAN EVİNE DOKUNURSAK YAPABİLECEĞİ ŞEYLER ''BU ALEM BENİM '' DİYEN ADAMIN KANINI DONDURUR.

13
1
yanıtYanıtla
ayip ya:

kimbilir neden kimse soran yok adam hakli cocuk degil kanun karsisinda zorluyorlar birazda kendimizi sorgulayalim cokda ic acici degil bu olay

8
5
yanıtYanıtla
HAKLISIN BAYRAMPAŞALI:

Türkiye''de inşaat yapılmıyor, inşaat terörü yaşanıyor. Vatandaşın 100 haklı olduğunu düşünüyorum. Paranın gücü herkesi satın alıyor, ne şeref kalıyor ne onur. Ne hak kalıyor ne hukuk.

11
1
yanıtYanıtla
hüseyin şefki topuz.:

yüzde 99. 9 rizelidir:))))

8
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ADALET SİSTEMİ KİŞİYE GÖRE OLUNCA VATANDAŞ İSYAN ETMEYİP NAPSIN.

11
0
yanıtYanıtla
ssp:

bu ülke belaları hakediyor, haklının değil güçlünün adaleti var maalesef güzel ülkemin kirli insanlarında

8
2
yanıtYanıtla
Tayfun:

Kovboy sakin ol

3
6
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title