Haberler

İnönü Üniversitesispor Sahasında 1-0 Mağlup Oldu

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta İnönü Üniversitesispor ligin 12. haftasında sahasında Karaköprü Belediyespor’a 1-0 yenildi.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup'ta İnönü Üniversitesispor ligin 12. haftasında sahasında Karaköprü Belediyespor'a 1-0 yenildi.

Yeşiltepe 3 Nolu sahada oynanan karşılaşmayı Egemen Artun, Hasan Erdoğan, Mehmet Şenkaya hakem üçlüsü yönetti.

Müsabakanın tek golünü dakikalar 54'ü gösterirken Muhammed Kurt kafa vuruşuyla kaydetti

İnönü Üniversitesispor Volkan, Yunus Emre Kutlu, Enes Ataş, Enes Filiz, Garip Erayabakan, Fatih Sakin, Ahmet Fevzi Ünsal, Ramazan Çavuş, Engin Yıldız, Kerem Özdemir ve Ebubekir yardım on biriyle mücadele etti.

Maç genelinde başa baş bir mücadele ortaya koyan iki takımın oyuncuları soğuk havadan dolayı zaman zaman zorlandılar.

Konuk takım 54'üncü dakikada sağ kanattan geliştirdiği atakta Muhammed Kurt'un kafa vuruşundan bulduğu golle maçı 1-0 kazandı.

İnönü Üniversitesispor aldığı bu yenilgiyle 18 puanla 12.sırada kalırken, Karaköprü Belediyespor ise puanını 26 yaptı ve sıralamada 4'üncülüğe yükseldi.

-"Örnek bir mücadele ortaya koyuyoruz"

İnönü Üniversitesispor'un teknik sorumlusu Murat Kurt, sahalarında mağlup olma sıkıntısını sürdürdüklerini

Kurt, takımın iyi mücadele ettiğini kaydederek, "İmkan dahilinde oyuncularımız iyi mücadele etti. Maçı kazanabilirdik. Çok gol kaçırdık. Yapacak bir şey yok, önümüzdeki maçlara bakacağız. Rakip takımı da tebrik ediyoruz. Biz takım olarak örnek bir mücadele ortaya koyuyoruz. İnanıyorum ki bu örnek mücadelemiz devam edecek " dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Erdoğan Murat Kurt Yeşiltepe Karaköprü Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title