Haberler

İnönü Üniversitesispor Halı Sahada Çalıştı

Bölgesel Amatör Lig 2.Grup’ta geçen hafta aldığı galibiyetle puanını 18’e yükselten İnönü Üniversitesispor"da Karaköprü Belediyespor maçı hazırlıkları sürüyor.

Bölgesel Amatör Lig 2.Grup'ta geçen hafta aldığı galibiyetle puanını 18'e yükselten İnönü Üniversitesispor"da Karaköprü Belediyespor maçı hazırlıkları sürüyor.

İnönü Üniversitesi halı sahasında yaptığı çalışmayla çalışmalarını sürdüren sarı siyahlılarda kart cezalısı Fikret ve sakatlığı süren Cumali bu haftaki maçta takımdaki yerlerini alamayacaklar.

Ligin 12.haftasında sahasında ligin sürpriz takımı Karaköprü ile karşılaşacak olan sarı siyahlılarda tek hedef 3 puan alıp, üst sıralardaki takımları yakalamak.

"Futbolcularım örnek bir mücadele ortaya koyuyor"

Takımın son durumu ve hafta sonu sahalarında oynayacakları Fidanspor müsabakası ile ilgili İHA'ya açıklamalarda bulunan İnönü Üniversitesispor antrenörü Murat Kurt, futbolcularının örnek bir mücadele ortaya koyduklarını ifade etti.

Geçen hafta zor bir maçtan 3 puan aldıklarını vurgulayan Kurt "Geçen hafta zor maçtan 3 puan aldık. Tabi rakibimiz güçlüydü ancak biz de oynanması gerektiği gibi oynadık. Futbolda olabiliyor bazen. Bizim 1920 Maraş maçı da öyle bir maçtı. Kazanmaya çok yakındık ama olmadı. Ben futbolcularıma her zaman güveniyorum. Bu takım lige başlarken çok fazla kimse şans tanımıyordu. Ancak biz sezona başlarken hedefimiz neyse bugün de aynı hedef doğrultusunda düşünüyoruz. Futbolda her zaman kazanmak yok. Futbolcularım örnek bir mücadele ortaya koyuyor" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Kurt Karaköprü Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title