Haberler

İnönü Üniversitesinde Rektörlük Seçimleri

Malatya İnönü Üniversitesinde Rektörlük seçimi için oy verme işlemi tamamlandı.

Malatya İnönü Üniversitesinde Rektörlük seçimi için oy verme işlemi tamamlandı.

İnönü Üniversitesi için büyük önem arz eden ve mevcut rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'in yerine Aysun Bay Karabulut, Ahmet Kızılay, Cafer Özkul, İlhan İçen, Cengiz Ara, Kemal Duruhan ve H. Bayram Kaçmazoğlu'nun yarıştığı seçimler saat 13: 30 da başladı.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde, İnönü Üniversitesinin yeni Rektörünü belirlemeye yönelik yapılan seçimlerde oy verme işlemi saat 18: 00 itibariyle tamamlandı. Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından sayım işlemi gerçekleştirilecek.

Oy kullanma süresince, oy kullanılan salona oy kullanma yetkisine sahip öğretim üyeleri ve görevlilerin dışında kimse alınmazken seçim sonuçlarının saat 19: 30 civarında açıklanması bekleniyor.

Üniversitede yapılacak seçimlerin ardından seçim sonuçları 15 Temmuz'da YÖK'e bildirilecek. YÖK Genel Kurulunun yapacağı toplantı sonrasında İnönü Üniversitesi Rektörlüğü için 3 aday Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçeceği bir aday İnönü Üniversitesinin yeni Rektörü olacak. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Kızılay Cafer Özkul Cemil Çelik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title