Haberler

İnönü Belediyesi'nin İftar Programı Kümbet Yeniköylü'de Gerçekleşti

Eskişehir’in İnönü Belediyesi tarafından mahallelerde düzenlenen sokak iftarlarının on ikincisini Kümbet Yeniköylü sakinleri ile bir araya gelmesiyle gerçekleştirildi.

Eskişehir'in İnönü Belediyesi tarafından mahallelerde düzenlenen sokak iftarlarının on ikincisini Kümbet Yeniköylü sakinleri ile bir araya gelmesiyle gerçekleştirildi.

İnönü Belediyesi'nin "Ramazan İftar Yemeğinde Mahallenizdeyiz" sloganıyla başlattığı iftar programının on ikincisini yemeği geniş bir katılımla Kümbet Yeniköylü mahallesi sakinlerinin bir araya gelmesiyle gerçekleştirildi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği iftar öncesi konuşan İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ; "Kadir gecenizi kutlarız. Bu mübarek gecede aranızda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizin daim etsin" dedi. İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İnönü Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Kepez ve İnönü Belediye Meclisi üyeleri birlikte katıldıkları iftar yemeğinde,bazı vatandaşlar Başkan Bozkurt'la sohbet ederek, yapılan organizasyondan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi ve mahallelerinde yaşadıkları sorunları iletme fırsatı buldular. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir Bozkurt Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title