Haberler

İngiltere Prensi William Çapkınlık Yaparken Yakalandı

Güncelleme:

İngiltere Prensi Willam, eşi düşes Kate Middleton'a olan aşkıyla biliniyordu. Prens Willam, İsviçre tatilinde 2 sarışın ile görüntülendi. Middleton'ın ne diyeceği merak konusu oldu.

İngiliz kraliyet ailesinin en gözde üyelerinden Prens William, ailesini almadan 3 arkadaşıyla İsviçre'ye tatile gitti. Tatilde çapkınlık yapan Prens fena yakalandı. Eşi düşes Kate Middleton'ın ne diyceği merak konusu oldu.

PRENS, EŞİNİ YANINA ALMADI, ÇAPKINLIK YAPARKEN YAKALANDI

Ülkesindeki resmi tatili fırsat bilen 34 yaşındaki Prens, bu kez yanına eşi Kate Middleton ve çocuklarını almadan, üç yakın arkadaşıyla birlikte İsviçre tatiline çıktı. Önce gündüz vakti iki sarışınla görüntülendi. Ardından da gittiği gece kulübünde sergilediği dans gösterisiyle manşetlere çıktı.


GÜZELLERDEN BİRİ AVUSTRALYALI MANKEN ÇIKTI

Prens, önceki gün bölgenin en gözde restoranlarından biri olan La Vache'de Avustralyalı model Sophie Taylor ve onun arkadaşı Rosie Peate ile birlikte yemek yedi. Bu sırada üçlünün arasındaki samimiyet de gözden kaçmadı.

PRENS ÖYLE BİR DANS ETTİ Kİ GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI

Prens William akşam da gittiği kulüpte sergilediği dans gösterisiyle geceye damgasını vurdu. Bir ara DJ kabinine de giren Prens William'ın gösterisi kulüpteki diğer konuklar tarafından cep telefonlarıyla görüntülendi. Bu sırada Prens'in öğle yemeği yediği Taylor ve Peate ise etrafta görünmüyordu. Kulüpteki diğer konuklar Prens William'ı o şekilde dans ederken gördüklerinde gözlerine inanamadıklarını söylediler.


PRENS GÖRÜNTÜLENSE DE KORUMALARIN BİR ŞEY YAPMAMASI DİKKAT ÇEKTİ

Prens'in, esrar içmekle ilgili sözlere sahip olan rap şarkısıyla sergilediği dans onlarca kişinin cep telefonuna kaydedildi. Bu sırada Prens Wililam'ın korumalarının kimseyi durdurmaya çalışmaması da dikkat çekti.

TÜM DÜNYANIN GÖZÜ AVUSTRALYALI MODELE ÇEVRİLDİ

Prens William ile yemek yedikten sonra bütün dünyanın ilgisini üzerinde toplayan 24 yaşındaki Sophie Taylor, Avustralyalı ancak uzun süredir İsviçre'de yaşıyor. Bir gece kulübünde çalışan Taylor aynı zamanda modellik de yapıyor.

İşte Prens William'ın çapkınlık yaptığı model Sophie Taylor:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kate Middleton Prens William İsviçre Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title