Haberler

İngiltere'nin Yeni Altın Çocuğu! Dünya Bu Sesle Yankılandı

Güncelleme:

İngiltere'nin 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasında bir genç, herkesin tüylerini diken diken eden bir performans sergiledi. Jüri ayakta alkışladı ve kazanan o oldu.

İngiltere'de yayınlanan 'Yetenek Sizsiniz' yarışması ilginç bir olaya tanıklık etti.
Yarışmacılardan Calum Scott, kız kardeşi Jade ile yarışmaya katılmıştı, ancak ondan hemen önce sahne alan Jade jüriden yeterli oy alamayarak elendi.

İNGİLTERE'NİN YENİ ALTIN ÇOCUĞU

Kız kardeşinin elenmesi üzerine yarışmadan çekilme kararı alan 26 yaşındaki Calum, Jade'in ısrarlarına dayanamadı ve sahneye geldi. Jürinin karşısına çıktığında ne kadar üzgün ve tedirgin olduğu her halinden belli oluyordu. Jüriye konuyu anlattıktan kısa bir süre sonra şarkısını söylemeye başladı ve herkesin tüylerini diken diken eden bir performans sergiledi. Jüri ayakta alkışladı ve kazanan o oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Komik - İlginç Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

Ramo. ÖzelMobil-IOS:

Güzel ses

9
6
yanıtYanıtla
Maco Mobil-IOS:

Ses mükemmel

9
6
yanıtYanıtla
dadomobilWeb@haberler.com:

Super etkileyici

7
5
yanıtYanıtla
GirlsmobilWeb@haberler.com:

Böyle hoş insanları burda da görebilsek keşke ah ah

8
4
yanıtYanıtla
serhat parlakMobil-ANDROID:

oldukça tehlikeli bir spor ölümle buluştuğu yer

7
5
yanıtYanıtla
kazakstan Mobil-ANDROID:

guzal

4
5
yanıtYanıtla
Mobil-ANDROID:

wonderfull

2
3
yanıtYanıtla
ilimunati piremit tekgözMobil-ANDROID:

ilimünati

1
3
yanıtYanıtla
TugcemobilWeb@haberler.com:

Bi an sevgilisi mi ne güzel diye sevindim meğer kardeşiymiş

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title