Haberler

İngiltere'nin Itv Televizyonu Marmaris'te

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne gelen İngiltere'nin ITV televizyonu 30 kişilik ekiple tanıtım çekimlerine başladı.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne gelen İngiltere'nin ITV televizyonu 30 kişilik ekiple tanıtım çekimlerine başladı. Marmaris Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt, İngiltere'nin en büyük eğlence ve magazin televizyonunun 1 ay süreyle turistik ve doğal mekanlarda çekim yapıp tanıtıma katkı sağlayacaklarını söyledi.

İngiltere'nin en çok izlenen eğlence ve magazin televizyonu ITV, 30 kişilik ekip ile Marmaris'e geldi. Televizyonlarında ilk defa yayınlayacakları programı Marmaris ile başlatma kararı alan ekip belediye sponsorluğunda turistik ve tarihi mekanlarda çekim yapacak. Marmaris'in eşsiz koy, doğa ve deniziyle dünyaca ünlü Selimiye, Orhaniye, Bozburun, Hisarönü mahallelerinde çekim yapan İngiliz ITV ekibi, burada yerleşik yaşayan İngilizlerle röportaj yapacak. Marmaris Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt, "İngiltere'nin ITV Televizyonu yeni programlarını Marmaris çekimleriyle başlatacak. İngilizlerin Türkiye'de en çok tatil yaptığı turizm merkezi Marmaris'teki İngilizlerin nelerden hoşlandıklarını, nasıl tatil yaptıklarını, eğer sorun yaşıyorlarsa yerel yönetimlerin ve sektör temsilcilerinin bu sorunları nasıl çözdüklerini anlatıyorlar. Ayrıca bölgenin önemli turistik, tarihi ve doğal mekanlarını görüntülüyorlar" dedi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Belediyesi Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title