Haberler

İngiltere Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Jonathan Hill İstifa Etti

Güncelleme:

İngiltere'nin AB Komiseri Jonathan Hill, referandumdan çıkan "Brexit" kararının ardından 'hayal kırıklığına uğradım' deyip görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İngiltere'de yapılan referandumdan AB'den ayrılma kararının çıkmasının ardından Başbakan David Cameron 3 ay sonra görevi bırakacağını açıkladı. Başbakan'ın istifa kararının ardından bir haber de ülke referandumda 'veda' deyince işi kalmayan AB Komiseri Jonathan Hill'den geldi. İngiltere'nin AB Komiseri Jonathan Hill, referandumdan çıkan "Brexit" kararının ardından görevinden istifa ettiğini açıkladı.

EN ÜST DÜZEY YETKİLİSİ BIRAKTI

İngiltere'nin Avrupa Birliği'ndeki (AB) en üst düzey yetkilisi Jonathan Hill, ülkesindeki referandumdan çıkan AB'den ayrılma kararının ardından AB Komisyonu üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

"HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM"

Lord Hill, İngiltere'nin AB'den ayrılma kararının ardından görevini sürdürmesinin doğru olmayacağını bildirerek, "Brüksel ve Birleşik Krallık'taki birçok kişi gibi referandumdan çıkan karardan dolayı çok hayal kırıklığına uğradım. Referandum sonucunun farklı olmasını umardım. Bir karar alındı, alınmamış gibi hareket edemeyiz." açıklamasında bulundu.

BİRKAÇ HAFTA DAHA KALIP BIRAKACAK

Ülkesinin "yeni bir evreye girdiğini" belirten Hill, görevini hiçbir şey olmamış gibi sürdürmesinin doğru olmayacağını kaydetti. Ülkesinin AB'de kalmasından yana olan ve Başbakan David Cameron'a yakınlığıyla bilinen Hill, işlerin aksamaması için birkaç hafta daha görevinde duracağını ancak daha sonra görevini devredeceğini ifade etti.

CAMERON DA BIRAKIYOR

Birleşik Krallık'ta önceki gün yapılan AB referandumunda yüzde 51,9 ayrılıktan yana, yüzde 48,1 ise birlikten yana oy kullanmıştı. Sonucun ardından İngiltere Başbakanı David Cameron da ekim ayında lideri olduğu Muhafazakar Parti'nin kongresinde görevinden ayrılacağını açıklamıştı.

Kaynak: AA / Dünya

Jonathan Hill Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500

Yorumlar (35)

ensar ensari:

Eyyy akp sonun çok kötü olacak demedi deme yaptınğınız bunca pislik kapatılmayla bitmez kapatılsa bile mutlaka çıokacak ortaya haliniz harap gelin yol yakınken dönün hatanızdan adaleti demokrasiyi yeniden tesis edin bunca yıl çark ederek geldi artık yanlış yaptığuınızı dilinizle de ikrah edinde dönün bu yanlıştan millete yazık devlete yazık bitirdiniz mahvettiniz.

4
34
yanıtYanıtla
LEOUX:

DEMOKRASİ BUDUR. KENDİ GÖBEK BAĞLARINI KENDİLERİ KESTİLER. AMA BAKIN BİZE. SURİYEDE SAVAŞI TETİKLEYEN KUKLA SİYASETÇİLERİMİZ SÖZDE ŞAMDA CUMA NAMAZI KILACAKLARDI NE OLDU DAHA SÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİNİ KORUMAKTAN ACİZ OLANLAR KENDİLERİNDEN BÜYÜK LAF EDİYORLAR. . ULAN BANA MI SORDUNUZ SURİYELİLERİ SINIRDAN İÇERİ SOKARAK BAKTILAR AB İSTEDİKLERİ EUROLARI VERMİYOR HEMEN ÇEVİR KAZI YANSIN BİZDE REFERANDUM YAPARIZ AB İÇİN MİŞ. . DİN KARTINI YİNE KULLANIYORLAR AMA EMİN OLUN ARAYA YENİ ANAYASAYIDA SIKIŞTIRIR BUNLA

8
25
yanıtYanıtla
VASİYETİM KOLTUKLA GÖMÜN BENİ DİYECEK:

işte TÜRKİYE BUNA HASRET . Adam diyor ki ben istediğimi yapamadım veya ben suçluyum diyip istifa edebiliyor. Türkiyede muhalefet-hükümet ikisi de aynı biri birinden farklı mı sanki her ikisi de b0k . Biri 10 seçimdir kazanamaz istifa etmez. ÖTEKİ HIRSIZLIK YAPAR ÇALAR ÇIRPAR ÜLKEYE İHANET EDER TERÖRİSTLE MASAYA OTURUR ARAZİLERİ ONA BUNA PEŞKEŞ ÇEKER ŞEHİTLERE VE ŞEHİT AİLELERİNE ZERRE KADAR SAYGISI YOKTUR TERÖRİSTE EV VERİR İŞ VERİR ÜLKESİNDE FACİA OLUR İSTİFA ETMEZ BOMBA PATLAR İSTİFA ETMEZ ÖLSE

26
7
yanıtYanıtla
ZALAKLAR İNGİLTERE BATTI SANIYOR MALLAR:

ACABA DEMOKRASİ ETİK DEĞERLER GİBİ KAVRAMLARI UYGULAYAN ŞU GAVURUN YAPTIĞINI BİZDE ANLAYAN ÇIKAR MI. İŞTE FARK BURADA AVRUPALI DÜŞÜNMEK DE BU. KİMSE KOLTUĞU TÜRLÜ ENTRİKALARLA BIRAKMAMA DERDİNDE DEĞİL. ANLADINIZMI LA CAHİL EĞİTİMSİZ EZİK İNSANLAR

2
27
yanıtYanıtla
TÜRKİYELİ:

PKK YI BAŞIMIZA BELA EDENLER AB DİR. . . . . . . . HELAK OLUN.

26
1
yanıtYanıtla
cvp:

eğer sen buna inanıyorsan çok kolay kandırılacak birisin demektir

yanıt2
yanıt9
Biat Mia asla!:

Sayin diyenler de bastakiler hem . . Herkes kendi ulkesini korumakla mukelleftir. . . Onlar bela edebilir bu normal zaten cunku islerine gelir bölunmemiz. . . Ha bastakiler onlarin ekmegine yag surerse iste bizim bunu oturup dusunmemiz gerekir. . . Yurtseversek eger.

yanıt2
yanıt0
AKPYDİ BUNLARI GÖRÜN ARTIK:

BİZİM ÜLKEYE DARBE LAZIM BU DARBEYİ ŞEHİT ÇOCUKLARI YAPMALIDIR. ŞEHİTLERİN KANI ÜZERİNDEN PKK İLE PAZARLIK YAPAN AKP DENETLENEMİYOR. SAYIŞTAY RAPORLARININ ENGELLENDİĞİ BİR ÜLKEDE MUHALEFETE GÖREVİNİ YAPTIRMAYAN BİR HÜKÜMET DEVRİLMELİDİR. ÖYLE BİR HÜKÜMETİ İSTERSE BABAMINOĞLU YÖNETSİN DEVRİLMELİDİR. MUHALEFETİN GÖREVİ HÜKÜMETİN YANLIŞLARINI BULMAKTIR HÜKÜMET BAŞTAN SONA KADAR YANLIŞ . . . DÜN ÜLKEYİ CEMAATE PEŞKEŞ ÇEKEN AKPYDİ HABUR İHANETİNE KAHRAMANLIK DİYEN AKPYDİ DOĞUYA BOMBA SOKARKEN PKK GÖZ YUMAN

1
25
yanıtYanıtla
FATİH:

Alın size chdpkk lı hain yazmış yukarıya !

yanıt13
yanıt1
cellat:

darbe yapılırsa önce hain hdpkk dan başlarlar.

yanıt12
yanıt1
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title