Haberler

İngiltere'nin AB Gündemi Rihanna'yı Etkiledi

Güncelleme:

İngiltere'de referandumdan çıkan Avrupa Birliği'nden ayrılık kararı Rihanna'yı da etkiledi. Dünyaca ünlü şarkıcının Londra konserinde hayal kırıklığı yaşandı.

Ünlü pop şarkıcısı Rihanna son zamanlarda şanssız günler yaşıyor. Dünya turu konserleri kapsamında İrlanda'nın başkenti Dublin'de; sahneye yarım saat geç çıkan ve 'Love the Way You Lie' şarkısını söylerken gözyaşlarını tutamayan Barbadoslu şarkıcı, dün de İngiltere'de kötü bir sürprizle karşılaştı.

GÜNDEM ETKİLEDİ

Sadece AB içinde değil aynı zamanda İngiltere'de futboldan, dizilere kadar hayatın her alanında etkisini göstermesi beklenen karar sonrası dünyaca ünlü şarkıcının Londra konserinde hayal kırıklığı yaşandı.

DÜNYA TURU DEVAM EDİYOR

Rihanna, Dünya turu konserleri (Anti World Tour) kapsamında cuma günü İngiltere'nin başkenti Londra'daydı. Ancak ünlü şarkçı beklemediği bir manzara ile karşılaştı.

90 BİN KİŞİ BEKLENİYORDU

Rihanna'nın sahne aldığı ve her konseri gibi hıncahınç dolu olması beklenen 90 bin kişilik Wembley Arena boş kaldı.İngiltere'deki gündemin etkisiyle stadın yarısından fazlasının boş olması sosyal medyadan en çok konuşulan konulardan biri oldu.

PERFORMANSI BEĞENİLMEDİ

Üstelik Londra'da yaşanan tek hayal kırıklığı da bu olmadı. Hayranları Rihanna'nın performasından memnun kalmadı. Müzik severler, ünlü şarkıcının konserin bir bölümünde sahneden yok olduğunu ve ortalıkta gözükmediğini söyledi.

SADECE BOŞ KOLTUKLAR YOKTU

Rihanna'nın sahnede olmadığını anların videosunu paylaşan hayranları, sadece boş koltuklar yoktu, Rihanna'da çok kötüydü eleştirileri yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Rihanna Londra Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (2)

nusaybinli:

üzülme rihanna seni ben teselli ederim ne olursan ol türke gel

14
4
yanıtYanıtla
AFRİKA SEFİLLERİ ZÜPPE KESİLDİ:

İNGİLTERE VE ABD NİN SÜLALESİNE TÜKÜREYİM Kİ BU UYDURUK AFRİKALILARI DA LÜKSLEŞTİRİP ŞIMARTTILAR.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title